Aysenur05 RuzgarinAnnesi35 36+1 bugün doktora gideceğim sezeryan için gün isteyeceğim şimdilik iyiyim bel ağrım hep oluyor zaten geçen gün de vajina ağrım oldu dinlenince duş alınca geçti Allahtan 😊
World RuzgarinAnnesi35 36+3 üm. Çatı ağrısı ve aralıklı bel ağrım oluyo. Cuma gün alacağız sezaryen için. Akıntı bendede oluyor hele bu aralar daha çok ama açık yeşil renkli kokusuz. Hamileliğim boyunca böyleydi 🤷🏻♀️
Ebru555 Eylul2107 benımde cok akıntım var bazen su mu sıızıyo diye korkuyorum ne tur oluyo akıntılarızn
Ayseguldt Eylul2107 gün ve haftamız aynı bise sorucam afedersin ama akıntın su gibimi ve çok sık sık mı benim nerdeyse her dakka akıyo 🤦🏻♀️
Eylul2107 Ebru555 evet benimde su gbi bazen açık sarı oluyor , su sızınca belli olur 15 dk da bir pecete koysaniz baya baya islaniyr
Eylul2107 Ayseguldt evet ya baya var benimde sabah yataktan kalkinca akiyor hemen gidip ic camasr degisiyorum bazen de pecete koyuyorum
RuzgarinAnnesi35 World benmde cok oluyo yaaa akinti ama agrim sizm yok hicc canim bu haftalrda gitinmi hic doktora bebisin kilosu kacti Çarşamba gidicem merak ediyorum 😂
Eylul2107 World çatı ağrısı ne anlama gelir acaba benimde gece agriyo orasi sabahtanda bel agrimdan sag sol dönüyorum birde yesil akinti enfeksiyon derler baktrdnzmi