babymam0304 Tansucevizci Benimde bebeğim normalde sol taraftaaydi ayakları falan. 1 bucuk haftadir sol tarafta bebeğim. Toplaniyor bebeğim sol tarafda sol göbeğim yamuk bi şekilde şişiyor. Bende normaldir diye düşündüm doktoruma gidicem bu hafta soracağım bende. Nstye giricem 1 haftaya merak ediyorum.
SutlacimiYedimmiBen Tansucevizci korkutmak gibi olmasın bi acile gidip nst ye bağlan canım bnmde o haftalarda kasılma oluyordu meğerse sanciymis 35te doğurmuştum
Buketg13 Tansucevizci normal canım hiç korkma . Benimki de öyle . Şuan 36+5 haftaligiz 31.haftadan itibaren toplanıyor elimi koyuyorum hareket ediyor yerini degistiyor korkma normal o
Nuray23 Ben suan 31.haftanin icindeyim. Bayadir oluyor bende oyle. Hatta korktum doktora gittim hersey yolunda. 28. Haftada nst ye bile bagladi bakti ne olur ne olmaz diye orda da hic bisey cikmadi. Demekki normal.😊
Sessizgelin55 33+5 benimde bazen bir yerde toplanma karnımda sertlik tekmelerini çok net hissediyorum. İnsülin kullanıyorum Kan sulandırıcı hepsi var. Sancı mı değil mi ya