Rmys11 Hiranurecrin canım düşüklerin kaç haftalıkken oldu eğer daha yeniyken düştüyse onla hareketi erken hissetmenin alakası yok çünkü erken hissedenler önceden o hissi bildiği alışkın olduğu için farkediyorlar
Ays0 Doktorum bana 18. Haftada hissedersin demişti kişiden kişiye değişir tabii bence endişe etme zaten daha minik
Hiranurecrin Ays0 umarım öyledir. Annelik işte daha karnındayken bile evladın için endişeleniyorsun acaba bisey mi oldu diye😊
Zeynep13072017 Merhaba kızlar evet insan erkenden hiss etmek istiyor ama çok kücükler daha benim de 17+3 haftalık ama çok bazen şişkinlik gibi oluyo sertlik öyle hiss ediyorum benimde 2 düşüğüm olduydu bence normal merak etmeyin
Bahardali Hiranurecrin 1 oğlum var sağ. 3 düşüğüm var bu benimde 5. Gebeliğim. 16+6 yım bugün bende bişey hissetmiyorum canım
Lalala Hiranurecrin 16da hissedenler ya zayıf hamile kalanlar zayıf dediğim normal kiloda yani 😁 ya da ikinci hamilelikte. 20de anca hissedilir en geç 23 24 te hissediliyor zaten.
Hiranurecrin Lalala vala 75 kiloyum onunda etkisi olabilir tabii🤭😂üçüncü Hamilelik ve 16+3 oldum hâlâ tik yok yağlı bir göbeğim var ondan hissetmiyorum kesin😂
Lalala Hiranurecrin 😂😂😂 bnde 23 24 te hissettim aynı az kiloluydum hamileliği öğrendiğimde. dedim kesin yağdan hissetmiyorum 🤣🤣
Kevakar 12 haftalıkken hissedilen bağırsak hareketiymiş aslında🙈çnkü bebek daha limon kadar oluyor tekme atarmiş evet ama anne hissetmezmiş🙃
ArasAsya Hiranurecrin aynıyım 16+3 ikinci gebeliğim ilkinde kızımda 12 13 te başlamıstı bı o tarafa bı bu tarafa durmuyodu ama bunda tık yok gunde yada ıkı gunde bı pıt pıt sağdan o kadar
Hiranurecrin ArasAsya kesin bellidir ama bu sefer öğrenmek ıstemiyorum sürpriz olsun😊bu arada solumda bebeğim ☺