Hiranurecrin Merhaba arkadaşlar Bu benim üçüncü gebeliğim ve iki tane de düşüğüm var 16 +2 haftalık oldum ama hiç hareket hissetmiyorum normal mi acaba yaşayan varmı. Benim gibi birden fazla gebelik yaşayanlar yazabilir mi lütfen 😊
Saduka Hiranurecrin bende seyrelmi mi bağırsak hareketimi anlamlandıramıyorum 😊😊 ama bişeyler oluyor gibi
Mucizemm02 Hiranurecrin canım ilk gebelikte anca 19.haftadan sonra hissedebiliyorsun hareketlerini çok normal şu an hissetmemen.. ben ilk gebeliğimde 20 haftalıkken hissettim ve bu 2.gebeliğim 16.haftada hissetmiştim..
54_kubra Hiranurecrin ben ilk çocuğumda yaşamıştım karnım 4,5 aylıktı doktora gitmiştim hareket hissetmiyorum diye doktorda bebeğiniz tembel demişti 😁
smyra32 Hiranurecrin ben doğum yaptım cnm bu gün tam iki ay oldu . 2 gebeligimdi.. oğlumu daha erken hissettim 12. Haftada falan
merveklyc Hiranurecrin İlk benim ama doktor ilkle alakalı bişey demedi bebeğin eşi ön taraftaymis o yüzden hissedemezmişim
Hiranurecrin Mucizemm02 canım doğru okudun mu üçüncü gebeliğim diyorum iki tanede düşüğüm var etti beş😊ilk.olunca normal olduğunu biliyorum ama üçüncü
Hiranurecrin 54_kubra ya ilk.olunca normal dee.üçüncü olunca tedirgin oluyor insan 16+3 oldum hiç hissetmiyorum 🙂