ecemeric benden çok korkan yoktur 😁 evlenmeden önce bile sezeryan doğum isteyen ben doktorun gazıyla normal doğuma niyetlendim. Haftalarımız da yakın bende 27.haftamdayım. Sanırım 30 a yaklaştık bu da doğuma çok yakın olmamız demek o yüzden biraz daha panik olman çok normal 😊 yalan yok bazen bende karamsarlığa düşüyorum nasıl olcak yapabilecek miyim diye. Eşim çok güzel destek veriyor. Kimler kimler yapıyor, millet tuvalette doğurup geçiyor(bi dönem haberlerde çıkmıştı tuvalette doğurup orda bırakmış çocuğu kadının biri)sende yaparsın diye. Bide hamilelik kitabında doğum sürecini okumuştum. Doğum esnasında bazı hormonlar salgılanıyormuş bunlarda senin doğum yapmana yardım ediyormuş. Kısaca Allah o an bi güç veriyormuş 😊 arkadaşların dediği gibi bende hep pozitif hikayeler okuyorum kendimi iyiye motive etmeye çalışıyorum çünkü nasıl inanırsan o şekilde olur. Kendine yapamam edemem dersen yapamazsın, yapıcam bebeğimle birlikte başarıcaz ben bunu yapabilirim dersen yaparsın 😊 son tavsiyem, ben epidural düşünüyorum sende bence o seçeneği değerlendir. Belli bi yere kadar sancı(o da başları olduğundan çok acıtmaz) sonra epidural. doğuma kadar rahatsın 😊💖