Ayseege6156 Dnzylmz ne iç rahatlatan bir yorum 🌸herkes öyle bir korkutuyor ki hatta bu konuda bir post açacağım benimde 3 gün sonra suni verilecek 🤲🏻
Dnzylmz Ayseege6156 candan can çıkıyor sonuçta tabi ki bir iğne bile can acıtıyor ama hepsi kısa süreliğine çok klasik bir cümle bebek doğduğu an ağrıya dair hiçbirşey kalmıyor Rabbim bize o gücü vermese o zorluğu verir mi hiç kolay doğumlar diliyorum 😊
Ayseege6156 Duygusuz canım allah yarfımcın olsun bir avazda kurtulursun inşallah 🤲🏻 Benimde 3 gün sonra suni ile başlatılacak 39+4 de 🤲🏻🌸
Ayseege6156 Dnzylmz aynen öyle dayanıcaz ona kavuşmak kadar güzel bir nimet yoktur şu hayatta sağol canım allah tazı olsun 🤲🏻🌸
Duygusuz babymam0304 beni yine almadı acılmam yok diye bebekte kilo almıs baya diyet verdi o güne kadar 4 olursa sezeryana alcak
vuslatim34 Duygusuz Allah yardımcın olsun canım . Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.💜 Aklına gelir mi o an bilmiyorum ama banada dua et benimde çocuğum olsun artık
limonluchescake Duygusuz korkma arkadasım🙏🏻Allah ın izniyle bebeğine kavusma süreci bu. Sabır bakalım, her gecen dakika bir daha gelmeyecek şükür atlattım diyetek bak olaylara🙏🏻
Duygusuz Kızlar sancım da acılmam da olmadığı için geri gönderdi beni ilki gibi travmatik olmasın seni şimdi alsam akşama belki dogumun olur belki olmaz dedi diyet verdi eger cumaya kadar 4 kiloyu gecerse sezeryan la alcak