Aframm Duygusuz hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏 benim de 39+1 ama hayla sancım bile yok bugün kontrole gidicem bakalım ne diyo doktor
smyra32 Duygusuz rabbim yardımcın olsun cnm . Sağ salim kavusman dileğimle kolay doğum nasip olsun inşallah 🤲
Duygusuz Dnzylmz 2 haftadır sancılarım var nst de. bebek biraz daha durursa kilo alacagı için normal dogum zor olur dedi dr um o yüzden
Edaa_K Allahım bir an önce kurtarsın inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin canımm 🙏🏻❤️
Dnzylmz Duygusuz ilk bebeğimi bende suni ile doğurdum içini ferah tut canım bahsedilen gibi zor değil güzel haberlerini bekliyoruz 😊
smyra32 Duygusuz iyi bir karar olmuş benim 41+1 de doğdu kızım 4 kg olarak çok zor oldu doğumu.. isabetli bir karar olmuş..
Ayseege6156 Dnzylmz ne iç rahatlatan bir yorum 🌸herkes öyle bir korkutuyor ki hatta bu konuda bir post açacağım benimde 3 gün sonra suni verilecek 🤲🏻
Rehile Duygusuz Bende 37+6 yım şu an yoldayım kontrole gidicem benmde minik minik var sancılar daha 100 göremedik
Duygusuz Rehile benim 31 haftadan beri sancı ve erken dogum riskim vardı 2 3 haftadır ilaçları bıraktım ondan beri cok hissediyorum sancıyı ama gecen perşembe Dr yatıs verecekti korkudan heralde hiç sancı cıkmadı geri gönderdi
tgbktszdmr Duygusuz hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle al kucağına yavrucuğunu.. meleklerin yardımcın olsun 🤲🏻