Yaseminnisa Busbushatun yok gelmiyor ssvd icin sadece acıbadem fulyayı istiyor tamtesekküllü diye bence kesinlikle gidin yusuf hoca size bu dogumu tattırır en azından olmasa bile gönlünüz rahat olur cünkü kolay kolay sezaryene almaz sizi sorun olmadıkca
Busbushatun Yaseminnisa aa sadece fulya olmasi sikintili esimi ole hic ikna edemem karsidayiz cubku altunizade aslinda en donanimli subesi ama bi konusyim dktorla tesekkur ederim canimm cok sagol allah hayirlisini naisp etsin🌸
Yaseminnisa Busbushatun ben sordugumda bana öyle dedi ama belki acıbademin subesi diye gelebilir de ama kesinlikle durumunuzda var anladıgım kadar yusuf hocaya gidin yada istediginiz hastaneye getirirtirin geleblir de yani bu gideceginizden daha az ödersiniz 🙈esinizii ikna edin siz dogum yapacaksınız o degil destek olmasını isteyin
Zynpk Bnde ssvd istiyom riskleri var diye esim olumlu bakmiyo..risklerindn değilde norml doğumdan korkuym nedense…kafsm cok karisil..5 yil olack ilk sezeryanim….39 a kdr bekleyecm ins sancm acilmsm vs olur
Yaseminnisa Zynpk sezaryende de riskler var sezaryen olma sansınız hep var zaten ameliyathaneyi hazor tutuyorlar ssvd de en azından sancılarınız gelmesini bekletin bebeginiz icin
Busbushatun Yaseminnisa yusuf hocayla mesajlastim smdi cok tatli ilk defa dm ye donen bi doktor gordum diyebilirim:) detayli ultrsnum var haftaya snrasinda gorusmeye gitcez kendisiyle sube konusunda bse sormadim gorusunce konsuuruz esimde sever belki on yargili olmasin gidelim direk🌸
Msd26 Baharlargelecek peki önerebileceğiniz bi uygulama veya video veya eğitim vs var mı gebelik pilatesiyle ilgili
busbusssss Ssvd grubunda doğum yapmış bir arkadaştan öğrendim ocak ayında Bezmialemde sezeryan olmuş 1500tl ödemişler yarı devlet yarı özel olduğu için bence ssvd için bedava gibi bir şey bu ücret. İstanbulda olup ssvd isteyenler düşünmeli 🙃
MrsAkuzum busbusssss Nasipse Bezmialem de ssvd yapacağım. Son 18gün :) Ssvd ve normal doğum 2000tl sezaryen 2700tl.
Yaseminnisa Busbushatun bütün sorulara cevap verir ben elli kere yazıyorum her seye dönüyor 😂 cok sanslısınız insallah istediginiz gibi bir dogum gerceklesir merakla haberinizi beklicem yusuf hoca icimde uhteee😭😭 yani benim imkanım olsa hiç bir doktor gezmeme gerek olmadan gözüm kapalı giderim sezaryen bile sonuclansa en azından gönlüm rahat biliyorum ki olmadı yapmadı dicem kesinlikle gidin yusuf hocayla konusun esinizin ikna olacagına 100 de 100 eminim😍😍
Busbushatun Yaseminnisa hurcan haniml konustuk cok tatli bi ebe ama ysuf bey hayriye hanimla gordum her gonderide birinden biriyle anlasicam artik esimde sicak bakiyor bakalim🌸
Ikicocukannesi32 melegiiimm ayniyiz kiz 29 aylik kizim var 28 hafta hamileyim oğluma Benim doktorum yapmiyo ssvd bağırsaklarına iner bebek diyor
Gamzeakd Yaseminnisa benim de 6 yıl geçti sezeryanımın üstünden . Her doktor yaptırabiliyor mu acaba ssvd yi ? Yoksa eğitim Alması falanmı gerekiyo ? 17 haftalık hamileyim daha konuşmadıl hiç doğumla ilgili bişi
Yaseminnisa Gamzeakd her doktor malesef yaptırmıyor instagram üzerinde birsezaryenhepsezaryendegildir sayfasını takip edin eigitim almak ebe destegi almak size kalmıs ama bunlar dogumunuzun daha kolay gecmesi icin yapılacak seyler
Yaseminnisa Busbushatun farketmiyor yusuf hoca ebesizde yaptırıyor siz hangisini isterseniz onla yapın ben dogumistanbul ile anlastım yusuf hocaya gitseydimde onla gidecektim ebehürcan da cok iyi ama ben size ebecavideyide öneririm bi inceleyin 👍