Kbrosmn_1 maria12 😂😂 valla ben yılamadım daha beyazlar ayrı renkliler ayrı yıka ama bence cünkü beyazların renkleri gider 🙏🏻
burcu_izmir maria12 ne olur ne olmaz diye ayrı ayrı yıkadım ben beyazları ayrı renklileri ayrı attım 😇
Kbrosmn_1 imerveg imerveg yaa bence sağlığınız yerindeyse prenses doğum yapın yapan arkadalarım cok memnun normal doğum yapcaksınz ve hissetmeyeceksinz🤦🏻♀️
imerveg Kbrosmn_1 komik gelecek ama epidural ignesi de korkutuyor beni bel yani hassas yer cokmu acıyo acaba 🤦🏻♀️🤣 hamilelik cok hassaslastirdi beni 🤣 arkadaslariniz memnun kaldi mi ? Kesi vs olursa dikisi de hissetmiyorsun aslinda cezbediyor insani🤭
Kbrosmn_1 imerveg sorma bende cok korkuyorum epidural zaten kalın başlık bence ince iğne tercih etmelisinz spinal ince uzun derinin altına zaten iğne batıyor kalın başlık olacağına ince olması daha iyi 🤢
Leyla2020 denizanasi1 benim de bugun 30+5 ☺️ Son 3-4 gundur gercekten hareket etmekte zorlandigimi fark ediyorum. Her gun baska bir yerim agriyor☺️ İlk hamilelik oldugundan zaman azaldikca nasil olacak, ne yapacagim diye endise etmeye basliyor insan.
denizanasi1 Leyla2020 sorma ya, bunlar iyi günlerim mi diye düşünüyorum sürekli. Şimdiye kadar çok güzel, rahat bi hamilelik geçirdim ama son 1 haftadır zorlanmaya başladım. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰
Kbrosmn_1 Denizgillerrr valla zaman bana geçmiyor resmen annemlere kaynanmlara gelip kalıyorum arada zaman evimde gecmiyor🤷♀️😂😂
Denizgillerrr Kbrosmn_1 bhm bi de 19 aylk oğlum var cnm onunla uğraşmktan geçiyo hamile olduğumu bile unutuyrmm😅
Kbrosmn_1 oykuduru21 doktorun belirlemesi lazım bana 38 hafta dedi ama Ramazan ayına denk geliyor ben 4 5 gün önceden yapcam ramazan günü olsun istemiyorum 🤢
Ikrnur Bende 29+5 in battanıyelerini müslinlerini yıkadım ütüledim. 2 haftaya da yavaş yavaş posta posta yıkıcam ütülücem çünkü cok oturamıyorum nefes almakta güçlük çekiyorum yavaş uavaş halledicez.
Kbrosmn_1 Merimex orası muama cocuk gazlıysa zor 😖😀 ama gece tuvalette 6 kez kalkmaktansa cocuğuma kalkarım daha iyi 😂