Kbrosmn_1 Vuslat23 bende gece hanhi tarafa dönsem oğlumda o tarafa girdiğinden bazen 2 saat kıvrandıktan sonra uyuyorum 😎
Kbrosmn_1 Buszey bende hazırlarım önümzdeki hafta en güzel duygular rabbım isteyen bütün anneler e nasıp etsin inşallah ❤️
SeymaK Kbrosmn_1 sezeryan düşünüyorum demedimki canım nasıl olması gerekiyorsa öyle olur nasip bakalım normale uygunsa herşey normal olur degilse mecbur sezaryen olur bakalım :)
Eliftkgz 30+0 dan günaydıııınnn😌 postu görünce koştum geldim😅 bu gece hiç uyuyamadımmm🙄 çatı acısı çok fazlaydı sağdan sola dönerken acı çektim resmen. Afedersiniz vajinam acıyor sanki morarmış gibi. Durduğum yerdede acıyor 🥴 sizdede oluyormu ne yapsam bilemedim
Kbrosmn_1 Eliftkgz bende cok oluyordu yerimden kalkamıyordum idrar testi verdim enfeksiyon cıktı ilaçlarla hafifledi ve kontrolle önğmzdeki hafta gidecem 🤷♀️
Oyku-kdgn Eliftkgz ayni ağrıyı ben de yaşıyorum şuan 33 haftalik olduk 26. Haftadan beri çatı ağrısı bacak arasi ağrısı yaşıyorum biraz ayakta kalsam kemiklerim batıyor gibi oluyor normal doğum düşünüyorum ama bu ağrılar engel mi acaba
Simge16 3441K aynıyız bizde 31+2 olduk her gece uyanıyorum ve sonrasında uyuyamıyorum yatakta dönmek benim için işkence oldu. Kasıklarım çok ağrıyor
Kbrosmn_1 Simge16 off o kasık ağrılarıı her döndüğünmzde uyanmak bide tuvallete gitmek işgence gibi gelmesii 🥲🥲
3441K Simge16 ben gece uyanmıyorum cnkı uyuyamiyorum sabaha doğru uyuyorum kaburga ve sırt ağrısı var bende de sabaha kadar sağa sola dönüp duruyorum
Kbrosmn_1 Damla27 bende önümüzdeki hafta hazırlaycam nasipse inşallah 🙏🏻 az kaldığı için mi bilmiyorum zaman geçmiyor sanki sizde de oyle mi🥰
Damla27 Kbrosmn_1 kesinlikle karnım iyice büyüdü 55 kiloyla hamile kaldım şuan 66 kiloyum son 2 ayımız kısmetse bakalım yeterki sağlıkla gelsinler şafak 65 🤗🌸💕
123alpseda oykuduru21 aynı gündeyiz benim sezeryan olacak son 59 diyeyim bir aksilik çıkmazsa bendede oda hazır temizlik yapılıp düzenlenecek yavaş yavaş bu hafta başlıcam rabbim sağlıcakla kavuştursun 🙏🏻
Yesimknc Kbrosmn_1 ben normal düşünüyorum nasipse ama tabi bakalım henüz belli olmadı ☺️ Sizin belli mi
123alpseda Kbrosmn_1 ah olunmaz mı 😊 sağlıcakla kavuşalım inşallah 🙏🏻 Günler hızlı hızlı geçiş gitsin
denizanasi1 30+5 olduk bizde, dün gece hiç uyuyamadım. Göbek deliğimin etrafında sancı vardı 😔 karnım çok büyüdü sağa sola dönerken eşimden destek almadan dönemiyorum. Zamanında gelsin inşallah ama artık doğsa diye bekler oldum valla
Kbrosmn_1 denizanasi1 bende arada doğsa diyorum sonra hemen arkamdan Allah korusun vaktinde gelsin diyorlar 🤷♀️ Gercekten zor bi aya girdik bayanlar sıkacaz dişimizi ben sezeryan olacam 37 haftada alacam kucağıma inşallah 🥰
Leyla2020 denizanasi1 benim de bugun 30+5 ☺️ Son 3-4 gundur gercekten hareket etmekte zorlandigimi fark ediyorum. Her gun baska bir yerim agriyor☺️ İlk hamilelik oldugundan zaman azaldikca nasil olacak, ne yapacagim diye endise etmeye basliyor insan.
Seyma2861 Kbrosmn_1 Kbrosmn_1 31+4 ☺️ Heyecan stres korku hepsi mevcut şuan. Rüyalarıma giriyor artık. Bu hafta kendime pijama sipariş edip oglumada hastane cıkısı yaptırıp hastane cantamızı hazır edeceğim inşallah. Beşik, gardrop tamam, arabayı sonra alacağız . Çatı muayenesinden korkuyorum şimdiden bazıları da yazıp dahada korkutuyor insanı.
Kbrosmn_1 Seyma2861 Seyma2861 yaa çatı muaynesini bilmiyorum ne oluyor ki orda 😂😂 bi o kalmıstı korkmaycağımız oda olsun 🤦🏻♀️
imerveg Kbrosmn_1 ilk hamileligim 33+5 oldum zaman su gibi heyecanla birlikte korku da hafiften gelmeye basladi 🥶🤭 normal mi istiyorum sezaryen mi karar da veremedim hepsi korkutuyor sanirim en iyisi akisina birakmak🤦🏻♀️ saglikla alalim hepimiz kucaklarimiza ins 🤲🏻
Kbrosmn_1 imerveg imerveg yaa bence sağlığınız yerindeyse prenses doğum yapın yapan arkadalarım cok memnun normal doğum yapcaksınz ve hissetmeyeceksinz🤦🏻♀️
Seyma2861 Kbrosmn_1 yaaa hakkını helal et çiçeğim ben bilinmediğini düşünemedimmm. Doğum şekline karar vermek için vajinal muayene yapıyorlar ya o işte