kubra2889 Bsr_195 benim oğlum 16 aylık şuan ben de 7 aylık hamıleyım aralarında 19 ay olacak bakalım nasıl olacak zor olacak eminim ama hayırlısı herşeyin korkmuyor değilim tabi başta alıştırmadım kendimi 😊
Mavilotta Bsr_195 5.gebelik 2 düşük 2 sezeryan oldum. İlk oğlumu 1 yaşındayken kaybettim. 3 buçuk yaşında bir oğlum var. 23 haftalık hamileyim kızıma. Yaş 26. Bana sorarsanız 56 😳
Mzeynepp Bsr_195 benim de kızım mayısta 3 olacak inşallah temmuzda da diğerini doğuracagım Allahın iZniyle ❤️
Bsr_195 Nisansimge ben çok aglamştım ögrenince ya iki hafta kadar kendime gelemedim sonra oturdum şükrettim vardır bir hayır dedim
Nisansimge Bsr_195 bende kısa süreli bi panik atak geçirdim amma sonra kabullendim sanırım yani sanırım😀rabbim nasip etmiş başımla gözümle Allah herkese versin inşallah
merweeilbey1 Bsr_195 benim de ikinci 4.5 yaşında bir oğlum var 26 haftalık hamileyim buda erkek 3 ayımız var doğuma mayıs sonu haziran başı gibi doğumum
Bsr_195 Zehra222 ayy maşallah valla en güzeli erken yaşta anne olmak rabbim isteyen herke versin inşallah 🤲
Bayrakoglu69 Bsr_195 11 aylık oğlum var ve 14 haftalık hamileyim 😇 Bakalım bizi neler bekliyor Allah yardımcımız olsun 💙