Pelinoz Eylul2797_ ay inşallah ben de böyle derim 2. Bebeğim olduğu zaman şimdiden stres oldum baya nasıl başedeceğim diye ikisiyle ;((
Eylul2797_ Pelinoz tabiii kolay olmuyo hele ki ilm siralarda ama buyuduklerinde rahatliyosun zatem cok cabuk buyuyolar
Ebru24 Bsr_195 kızım 1 buçuk yaşında şuan 18 hftlığız bi tane daha prensesim olucak rabbimin izniyle💕💕
Hatiicemelekkkk Bsr_195 merhabaaa , kızım 21 aylık yani 1 buçugu biraz geçkin inşallah hayırlısı ise ikinci bebeğimi de 6 ay sonra kucağıma alıyorum 🥰
Sarellem Bsr_195 merhaba bende 3.bebeğime hamileyim. Bu hamileliğim biraz sıkıntılı geçiyor.Nasipse doğum Eylül ayında olcak inşallah ❣️
Handncal Bsr_195 2 yaşında kızım var kısmetse 1 ay sonrada doğumum 🤣 bende çok korkuyorum tam kızımın ilgi zamanları
Sema55 Kızım 11 aylık ben 5 haftalık hamileyim ilki sezaryan olup ikincise sezaryan olucak olan varmı acba
Neslihan5252 4 gebeliğim ilk oglum 9 yaşında ikinci oglum 8 üçüncü oğlum 6 yaşında yeni bebeğim de 11+3gunluk
YunSer Zeynepreyyan aaa tek değiliz benim de oğlum 4 olucak 2 numara geldiğinde henüz cinsiyet belli değil ama ☺️
Kbr33 Bsr_195 benim kizimda 19 nisanda 2 yasina gircek 2.kizimida nisanda kucagima alcam insallah hic skma canini biraz zor günler bekliyo bizi ama Rabbim yardim eder 😊