0114 denizz1009 biyunu sadece bi kere gorenebildim ilk zamanalrda doktorim cok hareketli ölçemiyorum diyor🤣 kilosu 750 gr di😊
Bebegmm denizz1009 Selinnusta ElifSencan123 selen8sefam Tgcomer 0114 Ftmanur53 mucize1112 Ballicut benimde 22+6 de gittgimde boy 28 kilo 542 gr di . Yalniz doktorumada sormuştum da benim surekli akintim oluyor boyle hafif beyaz gibi sulu akintim ic camasrim islak hep sizlerdede varmi hepimiz ayni haftalardayiz galiba sormak istedm cok taktim da kafaya bunu😔
ElifSencan123 denizz1009 uzar uzar canım dert etme kendine hafta haftayı tutmuyor ki gelişimleri önemli olan doğdukları zaman ben yoğurtta tüketiyorum şu ara
mucize1112 denizz1009 25 haftalığız 33 cm 810 gr. Sağlıklı olsunlarda boyu kilosu çokta önemli değil 😉 Hakkımızda hayırlısı olsun inş ☺️🤰🏻🤰🏻 Sağlıkla gelsin bebişler
Ballicut denizz1009 bende 24 hafta 32 cm boyu 730gram kilosu normal dedi. Bir hafta önde zaten şimdilik
Minikanne06 24 haftalıksın sanırım canım doktora mı gittin? 24.haftada ne yapiyorlar muayenede test olarak falan ?
denizz1009 Minikanne06 benim doktorum şeker yüklemesi, genel kan tahlili, idrar tahlili ve idrar kültürü istedi.
selen8sefam Bebegmm bende de var akıntı aşırı bi ıslaklık değil ama oluyo doktora da sormadım açıkçası dün kontrolümüz vardı suyun gayet iyi dedi demek ki bebeğin suyu değil
denizz1009 Bebegmm akıntı bende de oluyor hamileliğin en başından beri. Ama dikkat ediyorum da yorulduğum zaman daha da artıyor ve ben daha çok ıslaklık hissediyorum.