Mom080 Bbtl34 berra ismini peygamberimiz tasvip etmemiş ve ismini değiştirmelerini istemiş yanlış hatırlamıyorsam Zeynep ismiyle anlamı kendini yüceltmek olduğu için isterseniz bir araştırın ❤️
berraninannesi Bbtl34 biz sadece berra katacağız ikisi çok ağır olur gibi ama berra ismi çok güzel anlamı da öyle 🌸🥰
Bbtl34 Mom080 evet şimdi baktımda dediğiniz gibi yazıyor anlamı güzel diye istemiştim ama fazla güzel olduğu için yasaklamış peygamber efendimiz
berraninannesi Bbtl34 bende okudum bu yazıyı araştırdım ama önemli olan yetiştirmek diye düşünüyorum onu eğitmek bence benim fikrim ☺️Biz vazgeçmedik katacağız inşallah ismin anlamını taşır inşallah ☺️🙏
Mom080 Bbtl34 evet evlat üzerinde anne babanın hakkı var bunu unutmamak lazım umarım güzel isimler buluruz adıyla yaşar bütün yavrularımız ❤️
Bbtl34 berraninannesi yetiştirmek önemli doğru ama böyle bişey okuyunca da kararsız kaldım ama iki isim olması bu yönden daha iyi bence efendimiz zeynep ismiyle değiştirmiş ya başında bu tarz güzel bi isimle daha uygun olur gibi🙂
Rotinda17 Bbtl34 berra yı çok seviyorum onu çok istedim ama eşim istemedi. Rümeysa koyucaz biz Adıyla yaşasın minik 🥰
Bbtl34 Rotinda17 benim eşimde annesinin ismini koymak istiyo ona kalırsa ama ben istemiyorum bu tarz isimler çok hoş ve zarif geliyo kulağa☺️
Bbtl34 Mervenzeee gittiği yere bolluk bereket getiren ve hayır işleyen hayırlı güvenilir manasında ☺️