Gulefsan Beety26 çok değişik bir his gerçekten insan sanki emin gibi ve hep annelerinde içine doğan olmuş❤️
Butterfry Gulefsan benim iki hamileliğimde de içime ne doğduysa o çıktı. İlkinde kız istiyorum ama erkek hissediyorum demiştim kürtaj olmak zorunda kaldım öğrendim erkekmiş. Şimdi de 20 haftalık olduk en başından beri kız hissediyodum kız 🌸
Aysn0232 Gulefsan AA canm az kaldı kız yakında öğrenirsin bana 12. Haftada ikili testte söylendi cinsiyet 🥰
Gulefsan Ayse2011 amin inşallah tabi önce sağlık🙏🏻 ama içimde karşı koyamadığım bir his kızım olcak diyor🙏🏻😇 sağlıkşa kavuşalım inşallah bebeklerimize🙏🏻❤️
Gulefsan Havva- hayırlısı ilk bebek olunca kız erkek farketmiyor tabi ama nebilim gönlümde kıza kayıyor az 🙈❤️ Ben kız diye diretince annemde kız demeye başladı😂
Mnevvr53 Gulefsan bende olmadi ya severken hep agiz aliskanlimi ne kizim diye seviyordum oglum olcakmis 💙
Gulsen4224 Gulefsan ewt canım ben hep hissettim ve rüyalarımda gördüm iki bebeğimde de öyle de oldu 🙈😍
Yenibirannee Benim hic icime dogmadi sadece ruyamda arapca yazili el-sadık ismini gormustum hamile oldugumu ogrendigim gun simdi 12+2 yiz ama büyük ihtimalle erkek dedi doktorum baya herseyini gorduk 🥰 Gulefsan
Gulefsan Yenibirannee bana doktorum hiç bili demedi ya 16.haftanda söylicem dedi meraklanıyorum haliyle bende😂