Havva- Aysn0232 cinsiyet öğrenmeye gitmeden 1 gece önce rüya gördüm annemin evine gidip anne erkek bekliyordum ama kızım oldu dedim ertesi gün gittim erkek ;)
tugba9293 evet benim içime dogdu hep erkek olacak dedim erkek oldu. erkek istedigimiz için degil gebe kalmadan önce kız isitiyordum ama hamilelikte şunu istiyorum diyemedim :)
Gulefsan tugba9293 aynen şunu istiyorum diye iyoruz önce sağlıklı olsun diyoruz hep ne olursa olsun benim bebeğim olucak ama bu his çok değişik eminmişim gibi kız diyorum hep❤️
Havva- Gulefsan çin takvimine bak çıkıyor he meraktan ona baktım yine içime doğan çıktı inşallah seninde içine doğan olur
Beety26 Gulefsan ben hamile kalmada oncede sanki icime dogmusdu. Hamile kalimca oglum olacak Diye. Hep her kesede soylerdimki ben hamilekalimca erkek cocugm olucak. Hamile kaldim 15. Ayimda. Hep erkek hiss ediyordm… Haftamda baktirdim erkek
Gulefsan Beety26 çok değişik bir his gerçekten insan sanki emin gibi ve hep annelerinde içine doğan olmuş❤️
Beety26 Gulefsan ben hamile kalmadanda ruyamda erkek cocugum oldugu u gormustumm.. Esimde ben hamile kaldiktan…so ra gormustu.. Kayinvalid hakkim rahmetine kovustu 1 ay once.. Ama ben 2 gun ince gorumcem ruyasi sa annesini kucaginda esimi erkek bebegini tutdugu.u gormus… ve ben sabahsi ci siyt hitdim ultraona erkek cikti
Rumeysagnc Gulefsan evet içime doğan oldu ve hiç vazgeçmedim erkek dediler çoğu kişi ama kızım olacak inşallah
Ayse2011 Gulefsan ben hamile olduğumu öğrendigim an anlamıştım bir kızım var ama bu erkek olucak diye. Bence hisleriniz kuvvetliyse anlıyorsunuz. 🍃 umarım gönlünüzden geçen sağlıklı bir bebişiniz olur.
Gulefsan Ayse2011 amin inşallah tabi önce sağlık🙏🏻 ama içimde karşı koyamadığım bir his kızım olcak diyor🙏🏻😇 sağlıkşa kavuşalım inşallah bebeklerimize🙏🏻❤️
Ugur_bocegi001 Gulefsan Evet, rüyamda da kız bebek doğurduğumu adını söylediğimi de gördüm. Kayınvalidem tersi çıkar o erkek olacak Kusuyorsun bende oğlumda kusuyordum gibi şeyler söylüyordu hatta eşimde bu yüzden erkek olacak diye çok ümitlenmişti ama cinsiyeti kız yavrumun 🌼🙏
Jelibon54 Gulefsan hayır hep erkek bebek gördüm rüyalarımda bekarliktan beridir hep öyle görürdüm hiç kız bebek görmemiştim ama kızım olacak inşallah 🤗❤️