Mahurunannesiolmakistiyorum minikkmelek 5 gün önce erken gebelik testi yapmıştım belli belirsiz ikinci çizgi çıkmıştı ama varla yok arası biseydi yani odaklanıp bakmadan görünmüyodu bile. Yoktur diye attım testi
Elif5361 Mahurunannesiolmakistiyorum Biliyorum sabretmesi çok zor ama birazcık daha bekle öyle yap testi ☺️Ben adetim 1 hafta geçti evde test yaptım pozitif sonra ihtimal vermedim 1 hafta daha bekledim adet olmayı baktım gelen giden yok gittim öyle kan verdim 🥰ben ihtimal vermemiştim kimyasaldan sonra umutlanmak istemedim inşallah vardır sende 🙏🏻Bize de haber et
Mahurunannesiolmakistiyorum Elif5361 yarın yapcm test yaa byle beklemek bana göre değil sanki 😂 tabi canım mutlaka paylascm 😊
mervey61 @Brckymk 4+1 im. Gittim doktora cuma günü değerinde ki katlanma güzel dedi rahim kalınlaşmanda iyi dedi cuma çağırdı keseyi görmek icjn. Hayırlısıyla kalp atışını duysam .. burda ki yorumları düşükleri boş gebelikleri görünce kasvetlendim biraz.. 🤕
Brckymk mervey61 kasvetlenme canım pozitif ol duyarsın hayırlısıyla bizde daha duymadık önce keseyi görücez Allahın izniyle 12 14 gun sonra da kalp atışını duyarız dedi doktor
Deniz1634 Mahurunannesiolmakistiyorum ben adet olacağım günün sabahı kendimi istemsizce eczanede buldum 5 TL lik testlerden aldım ve hayali çizgiyi o gün sabahı gördüm hemen sağlık ocağına kan verdim.
Deniz1634 Bence sizde sabah test alıp ilk idrarinizla yaparsanız varsa hayali çizgide olsa çıkma ihtimali var erken gebelik testleriyle daha net olur.
Elif12-02 Mahurunannesiolmakistiyorum bende şuan aynıyım seninle canım adetime iki gün kaldı adet ağrısı gbi cekyrm göğüslerim hassas baya iki gün daha beklcem test yapıcam olmzsam
Mahurunannesiolmakistiyorum Elif12-02 valla şuan adet olmam lazımdı yani bugün. Yarın da olmazsam yarın test yapacağım canım inşallah senin hakkında da hayırlısı olur 💞
Birminicikanne Mahurunannesiolmakistiyorum agri oluyor fakat gelip geciyor sürmüyor otuz kirk saniye civarı
Mahurunannesiolmakistiyorum Birminicikanne aynen canım şöyle sylim ağrı geliyo adet olcm herlde diyrm sonra tekrar geçiyor bir müddet sonra tekrar aynısı oluyo. Fazla akıntım var
Tggba Mahurunannesiolmakistiyorum benim de ağrım olmuştu adet olacağım gün test yaptım pozitif i bekleyemedim bebek beklediğin bi durum ise yarın test yapabilirsin 17+5 teyim halen adet zamanımda karın ağrısı yaşıyorum Rabbım gönlüne göre versin insallah
Mahurunannesiolmakistiyorum Tggba amiinn canım Allah razı olsun bunları benimlede paylaştığın için 💞 rabbim tüm bebek isteyenlere nasip etsin insallah 😊