Mahurunannesiolmakistiyorum Kızlar adetim bu gündü. Olmadım yarını bekliyorum yarın da olmazsam test yapacağım. Ama adet olckmsm gibi hissediyorum ağrım da var. Sizce hamilemiyim değil miyim.
Elif5361 Mahurunannesiolmakistiyorum Eğer hamileyseniz ilk 3 ay adet olcakmış gibi adet zamanlarında ağrı oluyor bu normal ilk aylarda test yapmadan kimse birşey diyemez siz test yapın ondan sonra daha net olur 😊Gönlünüze göre olur inşallah
Havva- Mahurunannesiolmakistiyorum bende aynı ağrıyı çekiyordum sol kasığım çok ağrıyordu yani daha 1 gün geçmiş geçmemiş erken bisey söylemek için
3_prenses_annesi Mahurunannesiolmakistiyorum hamileyken de aynı ağrıları hissettim canım ben test yapmadan anlayamazsın ama hiç adet gecikmen yoksa olabilir şimdi vardır deyip umutlandirmak istemem ama kasıklarım da ben 2 ay ağrı çektim
Damlaltinay Mahurunannesiolmakistiyorum yavrum hamile misin değil misin ne bilelim🤔 iki ağrıda aynı 🤔 test yap sonucu at bakalım. Hamilelik belirtileri kişiden kişiye farklılık gösterir. Benim burnum tıkanmıştı. Çoğunun tıkanmıyor mesela. Çok saçma bir soru olmuş 🥺
Elif5361 Mahurunannesiolmakistiyorum Biliyorum sabretmesi çok zor ama birazcık daha bekle öyle yap testi ☺️Ben adetim 1 hafta geçti evde test yaptım pozitif sonra ihtimal vermedim 1 hafta daha bekledim adet olmayı baktım gelen giden yok gittim öyle kan verdim 🥰ben ihtimal vermemiştim kimyasaldan sonra umutlanmak istemedim inşallah vardır sende 🙏🏻Bize de haber et
Mahurunannesiolmakistiyorum Damlaltinay canım benim size bunları sormamn sebebi byle seyler yaşayıp hamile kalan var mı öğrenmek. Teşekkürler yorumun için senin fikrin 👋
Masalannesii Mahurunannesiolmakistiyorum canım benimde öyle olmuştu adet olacağım gun olmadim ama adet ağrım vardı dedim kendi kendime bu ayda olmadı galiba 2-3 gün o ağrı oldu ben dedim eli kulağında her an adet olabilirim ama çok şükür olmadı normalmiş yani o ağrı şuan 16 haftalık hamileyim 2-3 gün daha bekle ondan sonra test yap
gulveanne Mahurunannesiolmakistiyorum adet olacak gibi ağrın olur zaten başta. Eğer normalde gecikmen olmuyorsa test almalısın
Mahurunannesiolmakistiyorum gulveanne gecikme hiç olmaz tam gününde olur hatta sabah öğle arasına kadar mutlaka olurum şuan da olacak gibiyim ama yok. Akıntım baya bi var
mervey61 @Brckymk aynı gün öğrenmişiz ❤️ ben de çarşamba günü öğrendim reglimden 3 gün önce 🤍 kasık ağrım hala devam ediyor ara ara..