Happyturuncu Elif-yener1 12+3 günlükken erkek diye cinsiyet tahmini yapıldı bakalım 2 hafta sonra gittiğimizde kesinleşir inşallah 😍🙏
aytn123 Elif-yener1 12+4 te %85 tahmin yaptı doktorum 18. Haftada çağırdı o zaman kesinleşir inşallah 🥰
Elif-yener1 Lulemom bende 14+0 ken gidicem ama ikili testte 12+2 de perinataloji doktoru cinsiyeti soyliyimmi kız gözüküyor dedi ama bilemedim çok erken çünkü şuan 12+5 im
Lulemom Elif-yener1 haftamızda günümüzde aynı ☺️ Bende 14 e denk gelicek gittiğim zaman. İnşallah öğreniriz 😍
ynrbrk Elif-yener1 biraz endişeliyim çünkü bebeğim son ultrason kontrolünde nerdeyse hiç hareket etmedi. Cinsiyeti 13.hafta net öğrendik💕
Melikeelanur Elif-yener1 11+5 olduk haftaya gidicem inşallah gösterir doktor da söyler 🥰 bı kızım var merakla bekliyoruz
Mom97 Elif-yener1 12 hafta bitti yarın kontrol var ama erken daha 16. Hafta net oluyo cinsiyet için 🙂
Kdk Elif-yener1 11+2yiz kıza benziyo ama henüz çok erken dedi doktorumuz her gittiğimizde sorarım artık😂
Dryy Elif-yener1 13+2 yim bende geçen hafta göstermedi kuzum yarın yine gidicem umarım gösterir eşim artık heyecandan uyuyamıyor :)
24022012 Bizimde 11nci haftada kız dedi daha 14. Haftada erkek olduğunu öğrendim ☺️ Şimdi 15+2yiz doğum için son tarih 6 Ağustos 🌸
Zeynep_yvz Bizde 13 haftalik olduk 12. Haftada gittim buyuk ihtimal kiz dedi ins degismez bi oglum var kizim olmasini cok isterim