MerveErginal ayazefeveannesiii çok yoğun sütüm gelmiyor ucu da yok ama pes etmeyeceğim inşallah Allah’ın izniyle hallolacak hepsi🙏 Bende sağlık ocağı yakın ona giderim diyorum
MerveErginal HilalAnl bebeğim hastahane de yatıyor hayırlısıyla çıksın hepsi deneyeceğim teşekkür ederim
Acemihamileee MerveErginal öğlen güneşine banyo yaptırıp yatırın her gün cok iyi geliyor yegenim 1 hafta yatti biraz düşünce çıkardılar hep ışık altinda yatırdık (tabi direk yakici güneşe koymayin)
MerveErginal Acemihamileee geçmiş olsun kaçla yatmıştı yeğeniniz ve kaçla çıkardılar hayırlısıyla kızımda çıksın bizde öyle yaparız evim fazlasıyla güneş görüyor zaten
Sema99 MerveErginal ilk gebeliğim de kızım da yoktu göğüs ucu kullandım eme eme çıktı hep ikinci gebeliğimdr oğlumda da biraz kullandım sonra kullanmadım uc şimdi üçüncü gebeliğim uçlarım var çıktı
MerveErginal Sema99 bende alacağım inşallah faydalı olur ama tam sütümde gelmedi hala daha sağdıkça daha azalıyor sanki🤔
Sema99 MerveErginal benim de başta gelmedi emzdirkçe sonradan geldi sütüm iki gebeliğimde öle oldu sonradan sütüm geldi