Trabzon21 Hafif lekelerim geliyor ara ara acile gittim bebek de herhangi bir sorun yok kalp atışını dinledim sıkıntı yok dedi. Progestanı verdi günde 2 kere kullan dedi. Bu durum başına gelen var mı ?
Minikasya Trabzon21 Günde bir kez kulladım ben 3.ayımda. 10 gün devam ettim. Cinsel ilişki uzun yol ve iş yasaktı düşük riski oluyor çünkü
mercimekkoftesi1 5′inci haftamda benimde başıma gelmişti, 12′inci haftaya kadar kullandım bende günde 3 kez
tgbktszdmr Trabzon21 olmaz İnşaAllah canım ama ben bir iş yapmadım tam bir buçuk ay sürekli yattım. Eğer seninle ilgilenecek birisi varsa bu süreçte çok daha iyi olur. Bol istirahat etmen ilaçlarını düzenli kullanman lazım
mercimekkoftesi1 Trabzon21 fitil olarak kullanmıştım ben, 5 günde iğnesini attırdım. Şimdi 18′inci haftamdayım çok şükür bi sıkıntı kalmadı
Papatya_38 patuli canım benim de lekelenmem olmuş da 6 haftaya girdim 2 gün önce de senin lekelenmen devamlı mı olmuştu
Trabzon21 Bana da tablet verdi ama vajinal dan al dedi sonra kendi doktorumu aradım ister vajinal ister hap olarak al dedi
BirMuallime Trabzon21 ağızdan alınca bazen halsizlik baş dönmesi mide bulantısı yapıyor.ben de olmuştu fitil olunca hem daha çabuk etki ediyor hem de yan etki olmuyor
Sedagb Trabzon21 hamileliğimim başında kullanmıştım. Şimdi 31+6 yım 3 gündür tekrar kullanmaya başladım rahim ağzı kısalığı olduğu için.
patuli Papatya_38 2 gün olmuştu doktora gittim. Kanama alanı vs yok demişti. Yarınsı gün olmayıp öbür gün tekrar başladı ve çoğalmıştı. Doktorum tekrar muayne etmişti. Rahimde kasılma olmuş. Düşük iğnesi vermişti. Progestan zaten kullanıyordum 2×3 vajinal
gmzrk Trabzon21 benimde 9 haftalıkken kese etrafında kanama vsrdı kullandım 16.haftada geçti🌺 bıraktım
gmzrk Trabzon21 yan etkileri bende çok oldu çoğu kişidr aynı derttrn muzdarip o yüzden vajinal almak tavsiyedir
Taze-Anne28 Trabzon21 sersem yapıyor kolunuzu kaldıramıyosunuz. Bende fitil olarak alamam diye düşünüyordum iş başa düşünce bi yolunu buluyosunuz. Birde doktorum gitil olarak almanın daha etkili olduğunu söylemişti.
Pnrss06 Trabzon21 bendede pazartesi ve cuma lekelenme oldu günde iki defa vajinal fitil olarak kullanıyorum