[silindi] Kızlar merhaba 9 haftalık gebeyim mide bulantılarım çok oluyor 2 haftadır her gün gece yatmadan 2 tane bazen ise günde 3 tane prilam dr kullanıyorum. Araştırmalarım sonucunda zararlı olmadığı söylenmiş fakat içimde rahat etmiyor ilaç sonuçta😓Sizler neler yapıyorsunuz bulantılar için?
tgbktszdmr [silindi] beni de sadece prilam rahatlatmıştı. 4 buçuk aydan sonra geçti gitti kendiliğinden
butterfly_ [silindi] bende aynı şekilde kullanıyorum doktor böyle demişti bazen azaltmaya çalışıyorum kendim ama kullanmayınca da fark ediyor hemen
Sev123 [silindi] her gece uyumadan önce 2 adet prilam dr kullanıyorum, sorun olmaz, bir iki hafta sonra etki eder, ilk dönemlerde çok etki etmiyor, ama hiçbir ilaç etki etmiyor, daha aralarında en etkili olan prilam
evlat_ Vallahi her yolu denedim bi amuda kalkmadığım kaldı hiç biri işe yaramadı bende prilam tek çaremdi 18 haftama kadar içtim sonra geçti şükür
Minnak11 [silindi] bende çok kötüyüm prilam denedim geçmedi zofran aldım geçmiyor şimdi zofer kullanıyorum biraz daha iyi gün boyu rahatlıyorum
Ceylanya [silindi] bende 6 aylık olana kadar kullandım gece yatmadan 2 tane alıyordum bazen gün içinde bidaha alıyordum zararı olmadı
Sude_halil [silindi] hiçbi şekilde zararlı dgl ben 4 ay 20 günlük gebeyim hala kullanıyorum doktor hiçbi sakınca yok kullanmaya devam edebilirsin dedi hatta bebege yararı varmış
mavipinokyo Şu prilam bi bende mi işe yaramadi anlamiyorum içsemde kusuyorum icmesemde 🤷♀️ bende biraktim kullanmayi
Eliy Kimi 4 kimi 6 ay kullanmış; uykusuzlukla nasil baş ettiniz?😦 bende 2 hafta kullandım çokta memnundum ama çok çok uyku yapıyor gün boyu kendime gelemiyordum😕 bıraktım ve maalesef bulantılarım çok kötü ne yapacağımı şaşırdım
Fatma_7 Eliy valla prilam etki edip rahatlıyorsan kullan. Bırak uyuyabiliyorsan uyu ben uyuyamıyordum geceleri gün boyu uyumak için dua ettim keşke uyusam da bulantıları hissetmesem diye
[silindi] Eliy bu konudan ben de çok çekiyorum hiç uyumadığım kadar çok uyuyorum ve rahatsızlık duyuyorum hareketsizlikten 😓 valla bi an önce geçsin de şu bulantılar ilacı kullanmak zorunda kalmasam😪
Eliy Fatma_7 Evet uyuku önemli haklısınız Allah yardımcınız olsun ama gün boyu da sersem gibi olmakta çok zor. Dışarı çıkamamak bir temiz hava alamamak bunlar biraz beni düşündürdü açıkcası bebeğim için sağlıklı olabilir mi diye. o yüzden ben mecburiyetten bırakmak zorunda kaldım😕 Ama şöyle bir şeyde var mide bulantısı da yan yatırıyor hiçbir şey yaptırmıyor arada sırada gidiyor o zaman işlerimi Görüyorsam görüyorum, yani her türlü muzdaripim😂
Fatma_7 Eliy valla uykusuzken bile 13 haftama kadar cam bile açtırmadım kaldı ki dışarı çıkıp hava almak nerdeee 😂daha yeni yeni alıyorum dışarsının kokusunu ıyh çok zor ya 😂
Melikeelanur [silindi] bnde prilam içiyorum 5haftadan beri 11+5 olduk hala gece 2 gündüz 1 içiyorum dün içmeyim dedim 2ye dusuruyum diye ama akşam çok bulantım oldu kötü oldum içtim yine
Mmhtpmhmt04 [silindi] bende çok uzun süre kullandım 17. Haftamda kesilmişti bulantılarım sonrasinda bıraktım zaten hamileler için bir hap zararli olsa doktor vermez zaten
momsboys [silindi] 21. haftadayım hala kullanıyorum kullanan yakınlarım oldu bir sorun olmuyor zaten hamilelere özel üretilmiş