NefesDeniz bizimki tedaviyle oldu çift embriyo transfer edildi bizde dedik demek ki diğeri tutmadı ta ki 8. haftada ikiz olduğunu öğrenene kadar 🤭😄 tabi biz baya şok geçirdik sonra hastane işlerini hallettik neyse arabaya oturduk başladık ağlamaya 😬 komik olan şu ki eşim mutluluktan ağlıyor bense hala şokun etkisiyle nasıl bakıcam bebeklere diye ağlıyorum tabi eşime çaktırmıyorum 😂 1 hafta 10 günü buldu şoku atlatmam 😂 sonrasında bi umursamazlık çöktü üstüme aman bakılır yani ne abarttım felan diyorum kendi kendime 😂 ta ki bu haftaya kadar 😂 şimdi tekrar paçalarım tutuştu 😂 yok şimdilik iyiyim çok şükür ara ara gaz sancısı kaburga baskısı ve sırt ağrılarım oluyor onlara da alıştım ama çok şükür bu ara geceleri bile deliksiz uyuyorum maşallah deyim 🧿😂 yâni bi bakıyorum bi haftam güzel geçmiş çok rahatım bi bakıyorum öteki haftam zorluyor böyle değişik birşey 😂 4 gündür de kasık ağrım var böyle bıçak saplanması gibi gaz sancısı vs dedik ama geçmedi eşim netten baktı sanırım rahim büyüdüğünden oluyormuş artık haftam ilerledikçe yeni yeni şeyler yaşıyorum farkediyorum buna şükür ama erken doğum riskim vs yok en çok ona seviniyorum ☺️🌸 ha birde ödem sorunum var ayağım bacağım şişiyor yediklerime dikkat de ediyorum ama doktorum ikiz gebelikte olma ihtimali fazla normal dedi 🙇🏻♀️ ama çok şükür şimdiye kadar beni öyle zorlayan bir durumla karşılaşmadım sadece ilk zamanlar 1 ay baş ağrısı yaşadım onun dışında iyi geldim bu zamana 😀 bundan sonrası korkutmuyor değil 🤭😂