Fadime_56 Oznur-Mese bnde o zman öyleydim şuan 13+3olduk 1hafadir kusmuyordum yine başladı mide bulantim kahvaltı edemiyorum eşim sağ olsun o hazirliyo öyle yiyebiliyorum
Ferideff Oznur-Mese benim kuzenim cok salikli seyler yiyor etidir meyvesi sebze ama bebek karninda buyumemis doktor iyi beslememisin demis ama ben sizin gibi sadice meyve yiyorum ama bebeyim cok salikli
Oznur-Mese Ferideff peki şuan durumu nasıl üzüldüm inşallah sağlığına kavuşsun evet şükür meyve kuruyemiş çeşitleri çok yerim ama iş yemeye geldiği zaman zor bela iki kaşık doktorum sağlıklı gidiyor bir problem yok dedi
Kubrakorkut Oznur-Mese aynen benimde iştah gitti zordsn yiyorum bide adet olucak mis gibi karnım ağrıyor 13 haftalık hamileyim acaba normal mi ara ara gelip gidiyo sancım sanki adet olucak mis gibi
Oznur-Mese Meless benım o zamanlarda birşeyim yoktu şu aralar midem iyi değil yemek yemek istemıyorum onunda dışında atıştırıyorum
Ferideff Oznur-Mese suan iyi yani dedi bir aya gelirsin yanima vitamin filan yazdi ona insallah hepimiz icin iyisi olsun
Ferideff Oznur-Mese ya yemekde onemlide ama ben cok arasdiriyorum bebek icin kuru yemis meyve avokoda cok faydali bence en iyisile besleniyorsun
Oznur-Mese Ferideff inşallah canım sağlıklı olsunlarda bende çok bakarım ederim genelde böyle beslenıyorlar