sacmalamakizim Oznur-Mese ben de tam 12 haftalik oldum iştahım pek yok sadece akşamları biraz sıkıntı oluyo 1 çeşitten fazla yiyemiyorum pilavdan tiksinti geldi. 😣
Birtane2307 Oznur-Mese yaa ne Guzel Allah saglikli evlatlar nasip etsin benim de gonlumden gecen kiz ama caktirmiyorum😅 erkek hissediyorum 😅
Oznur-Mese Birtane2307 amin inşallah sizede nasip olur kız erkek farketmıyor ilk gebeliğim rabbim sağlıkla kavuştursun 🤲🏻☺️
Neslihan5252 Kdk valla cnm devlet hastanesine randevu bulabilsem gidicem de 28 şubata kadar bekliyorum cnm valla özel de çok pahalli ya
Kdk Neslihan5252 ben ne olur ne olmaz diye iki hafta önce devletten sırayı bulunca almıştım özeldeki doktorda ikili test için bu hafta çağırınca denk geldi. Bugün devlette randevum var bakalım inşallah yaparlar tüm testleri🙏🏻
Neslihan5252 Kdk inşallah bakalım o ikili test kanda mi bakılıyor bn unuttum valla 6 sene oldu doğum yapalı iste bende yaptiricam
Kdk Neslihan5252 ultrasonda ense ve burnuna bakıldı sonrada kan aldılar. Sonuç iki hafta sonra gelcekmiş. Benimde ilk gebeliğim ilk deneyimler yaşadıkça öğreniyorum😄
Oznur-Mese Meless benım o zamanlarda birşeyim yoktu şu aralar midem iyi değil yemek yemek istemıyorum onunda dışında atıştırıyorum