Beyzasel Oznur-Mese hiç üzülmeyin bebeğiniz beslenir 20 +5 olduk bizde her şeyimiz çok iyi her şeyi yiyoruz 🤩
Papatya_1 Oznur-Mese 5+5 im aşırı iştah artışı var 🤦♀️ Bulantı olsa sigara dan tiksinsem diyorum (1 tane içiyorum)
HHA Oznur-Mese bende canım kahvaltı ve meyveyi çok çok seviyorum😍 yemeklerin hepsinden yapmaya yemeğe çalışıyorum ama yinede iştahsızlık oluyor bazen inşallah sağlıkla beslenirler büyürler minikler🤲🏻😍🐣🤰🏻💜
mavipinokyo Kdk bende 11+3 üm hiçbir şey yiyemiyorum yesemde geri cikiyor kilo verdim daha iştahim açilmadi 🤷♀️
Kdk mavipinokyo ayy Allah yardımcınız olsun inşallah tez vakitte geçer bulantılarınız🙏🏻 Çok şükür bende hiç olmadı bulantı o yüzden rahat geçiyor şimdilik. İnşallah sizinkide hafifler yakında🙏🏻
Btnc1903 13+5 oldum ama iştahımda bir artma yada azalma olmadı normal rutinde devam ediyorum ilk zamanlar biraz abartmıştım normale döndüm eşim biraz zayıfladığımı bile düşünüyor ama bilemedim 🤷♀️
Kdk Ayseyldrmx milletin gönderilerini görüyorum 4-5aylığım karnım çıkmadı diye benimki çıktı şimdiden😅 başta dikkat ediyodum ama şu sıralar biraz saldım😂
Tekmile11 Ayseyldrmx gece midem boşalmış dudaklarım kurumuş hissiyle uyanıyorum bi kaç bi şey yeyip uyuyorum 🙊🤰🏼 Bende 5+5
Dyguuuuuu Oznur-Mese merhaba bende öyle, 10+6 yım. Tiksinme var sürekli. Kusma filan yok ama mide bulantım oluyor. Açım ama yemek yemek istemiyorum. Sevdiğim yemeklerden de tiksinmeye başladım
Elif5361 Oznur-Mese 15+2 haftalık olduk Oğlumla 💙🥰12. Haftada mide bulantımız geçti çok şükür ara ara tiksindiklerimiz oluyor tabiki ☺️Kasık ağrısı olup geçiyor saniyelik ve sürekli uyku halindeyiz ☺️🙏🏻
Sumisalii Elif5361 kac haftalikken ogrendiniz cinsiyetini daha oncede tahminde bulunmusmuydu dokyorunuz
Elif5361 Tugcek33 Demekki bu kasık ağrısı normalmiş ☺️Bizde 15 Haftalığız arada bi yoklayıp geçiyor bazen bel ağrısı öyle rahatsız edecek derecede değil 19 a kadar gider yani 🤣
Ayseyldrmx Kdk çok yemekten mi acaba benim ablamda 5 ayına gircek henüz pek karnı yok benim göbiş şimdiden var bişe yiyincede iyicene çıkıyor 🤪😂
Elif5361 Sumisalii 12+5 de tahminde bulundu 14+3 de %90 kesinleşti Erkek olduğu değişme ihtimali yok koskoca şeyi gördük 🙈💙🥰görmesem inanmazdım 😂
Yeppudaa Oznur-Mese bende kahvaltı yiyemiyorum .😭 Aynı şeyleri düşünüyoruz . 13.5 im biraz iştahsızlık var.
Oznur-Mese Sumisalii evet 11+6 kontrolunde yuzde doksan kız dedı ama net olarak 1 ay sonra öğrenıcez inşallah
Duruaslan Oznur-Mese bu haftalar gayet normal canım ben 16. haftaya kadar hatta ilerki haftalar salçalı yemekler yiyemiyordum iştahım vardı ama salça yiyemiyordum çok şükür atlattım o günleri