Oznur-Mese Merhaba kızlar 12+3 olduk ama iştah gitti hiç bir şey yemek istemıyorum kahvaltı ve meyve dışında yemek yiyemıyorum sonrada üzülüyorum bebeğime besin gitmıyor diye kimler aynı yada durumlar neler☹️
Kucukmucize Oznur-Mese merhabalar bende 7+1 deyim bende birşey yemek istemiyorum yemek göresim gelmiyor ama zorla yiyorum yoksa kendi mi suçlu hissediyorum
Rbkny Oznur-Mese bende 10 +2 oldum ama iştahım dahada acıldı 5 8 arası hiçbişey yiyemiyorum resmen olu gibiydim şuan yarım saatte bir acıkıyorum 🙈
mucizem09_ Oznur-Mese canim niye uzuluyorsun bende 10+3 doktorum bana bunjn normal oldugunu soyledi kanimizdan beslenouor zaten bende oyle 5 hsftamdan beri cekiyorum tek yedigim meyve su cubuk ama 10cu haftama girince biraz daha rahatladim ama yinede ayni asil kotu olan mide bulantisi tez zamanda kurtiluruz jnsallahhj 😏
anneadayi33 Oznur-Mese 27 hafta olduk 💙🧿 ilk aylarım benimde kötü geçti ama düzeliyor merak etme bulantı hapı kullandım ben Allah herkese sağlıkla sıhhatle dopum yapmayı nasip etsin
Oznur-Mese mucizem09_ evet kanımızdan beslenıyor şuan ama canım birşey yemek istemeyince kendimi suçluyorum galiba birazz amin sağlıkla kavuşalım inşallah 🤲🏻
Oznur-Mese anneadayi33 meyve ve kuruyemiş sıkıntı olmuyor ama iş yemek yemeye gelince baya zorluk çekiyorum inşallah sağlıkla kavuşalım
m_yk34 Eceee7 canım meraba 23 haftalığım bende kaşık ağrım çok 2 gündür bi de akıntım artı 23+1 oldum normal mi acaba büyüdüğü içinmi
izmirsibel Oznur-Mese canım benim öncelikle yemeklerinde ye ama şuan için bebeğin senin kanınla beslemiyor senin direncim düşüyor okadar bebeğin için korkma
mavipinokyo Kdk bende 11+3 üm hiçbir şey yiyemiyorum yesemde geri cikiyor kilo verdim daha iştahim açilmadi 🤷♀️
Birtane2307 Oznur-Mese benimde cok istahim yok sut sade maden suyu meyve biraz yemek yiyebiliyorum ama bi sorunum yok sadece istahim yok yoksa ne bulanti ne baska sikayetim cok sukur yok 14+2 olduk birkac gune Cinsiyet ogrenicez❤
Oznur-Mese Birtane2307 maşallah Allaha şükür benımde bir sıkıntım yok iştahsızlık yemek yeme isteği olmama dışında bizede yüzde doksan kız dedi ama 1 ay sonra tekrar gideceğiz 💓
Tugcek33 Oznur-Mese 19+1🤰🏼midem yandığı için her istediğimi yiyemiyorum tek sıkıntım bu şu aralar😅 bel ve kasık ağrılarımda çok oluyor ama sabır🥰
Elif5361 Tugcek33 Demekki bu kasık ağrısı normalmiş ☺️Bizde 15 Haftalığız arada bi yoklayıp geçiyor bazen bel ağrısı öyle rahatsız edecek derecede değil 19 a kadar gider yani 🤣
NAZ2333 Oznur-Mese normal biseu ama merak etmeyin bebis besinini aliyodur bende 14.haftaya kadr peynir zeytin ekmek yedim bi de mandalina