Cansu60 Birminicikanne inşallah canım yaa bıraz degerım dusuk düşük rirkim var inşallah sıkıntı cıkmaz ben herseye katlanrım yeterki birşey olmasın
Birminicikanne Cansu60 benim de kanmam oldu hemmde uc kere sadece yatttim ve doktor fitl verdi kulandim cok sukur gecti saglikliysa kalicak seninle
Berin Cansu60 bende acıkıyorum halsizleşiyorum ama nedense canım bisey istemiyor ama bebegim için mecbur yiyorum. Sırt ağrısı surekli oturunca ya da birseyler yapınca oluyor. Kasık ağrısı da oluyor böyle bazen batıyor.
Cansu60 Berin bende de aynı seyler var canım kasıklar daha cok agrı yapıyor uzanınca gecıyor rabım yardımcımız olaun saglıcakla kucagımza alırız bebişlerimizi
balarisi06 nazlicannn ben cuma günü öğrendim daha çok yeni 136 çıktı tüp bebekle hamileyim 🤲 salı günü tekrar çağırdılar kan istemedi muhtemelen salı günü alır bakarlar
Papatya_1 5+5 im kızlar aşırı yemek yiyorum şimdiden 4 kg aldım kasık ağrılarım azaldı bel ağrım var biraz kalp atışını duymadık henüz ama sigara sorunum var biliyorum Buda sağlık sorunu ama keşke midem bulansa diye dua ediyorum 🤦♀️
nazlicannn Papatya_1 bende çok aşırı yemek yiyorum iştahım acayip açık bel ağrım ayakta durursam çok oluyo kasık ağrımda arada bir oluyo
Papatya_1 nazlicannn 20 40 62 365 3 bin küsür içini ferah tut benim artışımda düzensizdi keseyi gördüm kalp atışı bekliyorum Rabbim hepimize nasip eylesin inşallah ❤️🤲🏻
nazlicannn Papatya_1 ayy umarım sağlıkla kucağına alırsın yavrunu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Benimde sigara problemim var malesef ki. Kalp atışını ne zaman duymaya gidiceksin. Valla umudumu kaybediyodum sen böyle yazınca bir umut yeşerdi tekrar içimde 🤗
Papatya_1 nazlicannn sakın öyle düşünme doktorum bana dediki bende o değerlerle ağlayarak yanına girdiğimde çıkmadık candan umut kesilmez onun üstüne bir daha üzülmedim sende üzülme lütfen , sigarayıda acil halletmemiz gerek
BuTuKu Cansu60 benim 5. Haftamda kasık ağrılarım çok oluyordu doktor normal dedi 6. Haftada ağrılar azaldı fakat mide bulantısı beni mahvediyor az bisey yiyorum oda hemen geri çıkıyor malesef 😥
Birminicikanne Cansu60 tamam canim progestan fitil olarak da alınıyor ben ağızdan aldigimda hic bir yararini göremedim fitil olarak basladiim gecti butun sikintiim
Dada906 Bende kanama olmadı ama doktor yine de progestan verdi yatağı sağlam olsun dedi 🥰 benim de adetin 2. Gün gecikmesi 416 2 gün sonra 1082 dört gün geçti yaptıralı yarın görürüm inşallah dua edin güzel anneler 🥰