Morbis Bende 5 haftalık hamileyim. Kasık ağrısı bel ağrısı bende de oluyor hatta ayakta durunca daha bi artıyor yatınca biraz rahatlıyor gibi.
Cansu60 Nurunannesiii12 gördüğüme kadar ben tek degilmişim bu belirtılerı ceken allah hepımıze kolaylık versın inşallah saglıcakla kucaklarımza alırız bebişlerimizi
leyliss_ Cansu60 Bende ayniyim 6 haftalik hamileyim.. Migdemden cok yiyemiyordum. Doktor prilam yazdi migde bulantisi icin.. biraz rahatlatti. Suan azda olsa yiyorum..
Cansu60 leyliss_ ye canım cocugunada sanada vıtamin olsun zorlamaya calıs ınşallah bugünleri gecirizde rahatlarız ☺️
milla-s Cansu60 en büyük korkum ya🙈 tamamen organik beslenmeye geçen arkadaşlarım falan var, ağızlarına yapay şeker koymuyorlar. Ben revani yapıp yiyorum😂🤦🏻♀️
Cansu60 milla-s o da cok saglıksız seyler bencede en guzel sey elınle yaptıgın yemekler canım yınede kılo onemlı degıl bence fazlasını kacırmayalım yetıyor canım 💕☺️
gunsa1 Cansu60 tadını çıkar ilerleyen haftalarda hiçbir şey yiyemez hale geleceksin. Bende ilk başlarda sürekli acıkıyordum şimdi hiçbir şey canım istemiyor 🤷♀️ Midem bulanıyor her şey burnuma kokuyor kötü kötü
Cansu60 gunsa1 yiyorum canım ama cok sabuk acıkıyorum inşalah mıde bulantısı ılerde olmaz allah hepımıze kolay getırsın inşallah 🙏☺️
Esrujj Cansu60 benimde aynı hep açım ama hiçbişey uiyesim gelmiyor yediğimde hemen duyuyorum ağzım hiç boş kalmasın istiyorum😂😂
Esrujj Cansu60 aynen öyle boyum da kısa artık şişerim iyice beni yuvarlarsınız sizden ömce giderim Her yere diyorum eşime😂😂
Birminicikanne Cansu60 canim surekli yat dinlen bebek tutunmaya calisstigi icin oluyor, istahin var ama yiyemiyorsun gececek be 9 haftadayım bunlarin hepsini yasadim eger bebegin saglikli bir sekilde tutunursa 9 haftaya kadar hic ağrı kalmiyacak
Cansu60 Birminicikanne inşallah canım yaa bıraz degerım dusuk düşük rirkim var inşallah sıkıntı cıkmaz ben herseye katlanrım yeterki birşey olmasın
AltinYildizMom Cansu60 benimde 5+1 😇 kasık ağrısı bel ağrısı sürekli uyuma bugünde migde bulantısı başladı 🤭
Tekmile11 Cansu60 aynı seyleri bende yaşıyorum benim doktorum da normal dedi korkulacak bi şey yokmuş 🤷♀️🙏🏼 5+5
nazlicannn Merhabalar hanımlar gebeliğinizi ilk öğrendiğiniz beta hcg değeriniz kaçtı ve artışlarınız nasıl devam etti bilgi verir misiniz ?
balarisi06 nazlicannn ben cuma günü öğrendim daha çok yeni 136 çıktı tüp bebekle hamileyim 🤲 salı günü tekrar çağırdılar kan istemedi muhtemelen salı günü alır bakarlar
Papatya_1 nazlicannn 20 40 62 365 3 bin küsür içini ferah tut benim artışımda düzensizdi keseyi gördüm kalp atışı bekliyorum Rabbim hepimize nasip eylesin inşallah ❤️🤲🏻