Hlyfrz Arkadaslar karnimda hic yok ama lise zamanimdan kalma yanlarmda beyaz catlaklar vardi yeni yeni kizarmaya ve cogalmaya basladi karnima saracak diye cok korkuyorum sizdede oldumu olduysa gectimi 😥
ZeynepDemiraglar Hlyfrz yanlarımda kırmızı çatlaklar var benımde ve bacagımdada var nasıl geçıcek dogumdan sonrada kesın kalacak kafayı yıcem çok mutsuzummm😞😞
Merylu Hlyfrz ZeynepDemiraglar kızlar benimde karnımda yok ama kalçamda oluşmuş kırmızı kırmızı bir sürü 😒
duyguuumusluu Benimde yeni ywni başladı 8.ayımızdayız doğumdan sonra nasıl bir hal alacak merak ediyorum
Suraelik Krem kullanmiyomusunz lierac kullanin o kirmizilar beyzlamadan iyi gelr belki catlamayi onluyor krem ama kizarklarida gderir belki
Merylu Hlyfrz krem kullandıgım halde oluştu çatlak önceden yoktu zamanla o çatlaklar beyazlıyormuş inşallah daha çok çatlamayız 😒
Hlyfrz Tgcomer 3 kilo aldigim haldr heryerim catır catır catlamaya basladı ve selulitlerim cogaldi anlam veremiyorum bu duruma 😔 34. Haftada 3 kilo ve berbat bi vucut off
sedaaa 33. Hafta 14 kilo aldım ve o dediğiniz kırmızılardan benimde karnımın iki yanında olusmus bugün doktor randevum var bakalım onada gösterip sorıcam neden oldu geçermi sonra siizide aydınlatırım kızlar anne olmaya başladıkmı dersiniz....
Ilkgozagrimiz Bana dün sağlık ocağındaki ebe önerdi kendiside iki geveliginde kullanmis hic catlagi olmamis uni babynin bebek havuç yağı o iyi geliyomus
MehmetSultanAslan Kizlar catlaklara vazelin kullanın faydasi varmis cevremdeki hamilelerden duydudgn kadaryla. Yakin arkadasm cok kasiyodu kasidikcada catliyomus karin bolgesi cok kotuydu hep yarikti vazelinle baya bi kurtardi