Btltlg Selam kızlar Çiğdem hocaya gidenler vardır aranızda. Görüşmeleriniz nasıl ilerliyor. Düzenli olarak bilgilendiriyor mu? Ya da aylık kan tahlillerine bakıyor mu? Eksileri, artıları neler?
13072019 Btltlg ben aşkın hocaya gidiyorum aşırı memnunum vitaminlerim olsun kan ilaçlarım olsun en iyisini yazıyor ve en önemlisi çok güveniyorum bir sıkıntım olduğu zaman kendisine şahsi olarak ulaşabiliyorum eğer ki normal doğum istersen de kendi ebeleri var onunla direk iletişime geçebilirsiniz 32.haftadan sonra bütçeniz uygunsa çok güzle bir klinik Çiğdem hocam da çok anaç ve sevgi şefkatli yaklaşıyor hastalarına emin ol bu dönem de herşeye ihtiyac duyacaksın ben ikinci hamileliğim de Çiğdem hocama gideceğim 🥰
Esrasozler Btltlg ben eşi Aşkın hocaya gidiyorum.Her ikisi de mükemmel enerjileri tavan.İlk doğumumu da Aşkın hoca yaptırmıştı 12 yıl önce suni sancıdan kuruyan dudaklarımı silmişti ıslak gazlı bezle insan olan devlette de özelde de insan.Tahliller vs. herşeyin takibi çok güzel.Sürekli ulaşabileceğin bir doktorlar.Ben 26. haftaydayım koru hastanesi için doğum paketini 7500 TL olarak aldım nakit olarak 4 taksitte ödedim.
Esra-0106 Btltlg bende çiğdem hocaya gidiyorum ve çok memnunum kendisine mesaj attığım da anında dönüş yapıyor ultrasona girdiğimde tek tek anlatıyor benim bişey sormama gerek kalmıyor suan 25 haftalığım ve 7.500 e Doğum paketi almıştım ancak bir arkadasım yeni hamileliğini öğrendi ve paket sorduklarında 8.500 demişler
13072019 Btltlg bir de bütün tahlil tetkikleri kendileri biliyor ve yönlendiriyorlar kafan rahat oluyor şu hafta şuna bakacağız şu olacak ona göre gel vs diyorlar sonuçlar için hocam arıyor beni normal herşey yolunda vs diye
Mrveykt 13072019 Merhaba bende Çiğdem hocaya gidiyorum, serap ebeyle tanisacagim.. Acaba ayrı ücretlimi yoksa o da paketin içindemi bende 7500tl anlaşdim.
13072019 3prensesannesiii ya işte herşey dahil 7500 taksitle ödeyebilirsin elden olarak ben 5 taksit yaptırmıştım 30 haftalığım yalnız şu ayrıntılı ultrason için ekstra 450 lira verdik
13072019 Btltlg evet klinikte hemşire var gidiyorsun alıyor kanı hastane de beklemiyorsun doğuma kadar ki süreç klinikte geçiyor hep
13072019 Mrveykt valla ücretli değil diye biliyorum bende 1 martta tanışacağım ama ücretten bahsetmedi öyle olsaydı derdi bir iki defa kan aldı benden ben bir kaç hareket sordum söyledi yani kliniğin ebesi nasıl ki kliniğin hemşiresi var öyle sanırım
Adasmother Fatmas bende çiğdem hocaya gidiyorum ama paket aldık bizde, sadece doğum ne kadar bilemiyorum, bu numaradan +90 (530) 869 89 81 bilgi alabilirsiniz. Çiğdem hoca şu dünyadaki en melek kadın doğum doktoru bence 👼
13072019 Adasmother haftaya doğumum var ve ebeden bahsediyorsanız eğer ücretli değilmiş benimki iri olduğu için sezeryan hafataya perşembe
Adasmother 13072019 ben 33. Haftadayım benimkide 1 hafta önden gidiyor iriymiş sanırım bende sezeryana doğru gidiyorum. Doğumunuz güzel geçer umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🌺
13072019 Adasmother Adasmother ayy teşekkür ederim benimde o haftalarda bir hafta ilerideydi sonlara doğru 3 hafta ileri oldu sanırım doktorumuzun verdiği vitaminler bayağı bebeişlerde işe yarıyor