Sibel88g 38+4 geceleri kasik ağrılarım oluyor başka da bir gelişme yok henüz:) Bakalım nasıl olacak ne zaman olacak diye düşünmekle geçiyor zaman :)
Ahugozlu Teacher34 bizimde oyle... Bi kalbimdeki Boyle gumbur gumbur atiyor... AZ kaldi insallah kavusmaya. Rabbim saglikla kucagimiza almayi buyutmeyi nasip etsin insallah
kubrafatih28 38+2 deyiz yarın kontrolümüz var bakalım ne diycek doktorumuz. Akşamları artan baskı ve vajinal ağrı var. Çatı muayenesi olmadım. 1 haftadır her gece yattığımda acaba o büyük gün bugün mü diye bekliyorum 😊
Srm Bende 38+1 geceleri cok catı agrm oluyor ve 4 5 gündr resmen adet sancısı gibi sancı cekiyorum sanırm açılma oluyor 1 haftaya dogururum diye hissediyorum.
esras Yarın 38 haftalık olcam inşallah bekliyorum bugün yarın doğurcam diye😂😂 pazartesi benim doktora randevum var bakalım geçen gittiğimde açılma ve yumuşama var ve bebek doğum kanalına yerleşmiş dedi iki hafta olcak bekliyorum😱😱😱 sadece geceden beri gaz sancısı çekiyorum, rezene çayı içtim bakayım gaz sancısı mı nedir ?? o da neyin nesi anlamadım dün kasılmalarımda çok oluyordu