tinymom Cemrece ay 😔 bu yorumlardan sonra zaten bende dikkat ederim başka yolu yok en azından sabit kalsam yeter sanırım
Duruckr İlk hamileligim 61 ile baslaayip 85 kilo ile doguma girmistim boyum 1.70 simdiki hamileligimde 62.5 ile hamile kaldim dikkat etmeye calisiyorum 12 haftadayim 1 kilo almisim insallah cok kilo almayiz
Mery28 Duruckr duru hanım merhaba alakasız olacak ama sizde mustafa beyden takipliydiniz tansiyonunuzu ölçüyor mu gidince benim hiç ölçmedi normalde ölçülüyorda?
HTidim 29 haftalık ikizlerimi bekliyorum 20 kg aldım🤔 Riskli bir hamileliğim vardı 7aydır yatıyorum Dr um 24 kg ya kadar normal dedi
leylosule tinymom aynen öyle doktor bir şey derdi illa ki. İçiniz rahat etmezse sorarsınız bidahakine fazla mı sizce diye 😄
Pirincveannesi Bende 13+2 haftaşığım 45 kilo ile hamile kaldım şuan kaçım bilmiyorum tartılmaktan korkuyorum çünlkü hamile kalmadan önce zaten çok zayıftım hamile kaldığım kiloya bakarsak belli oluyo zaten 🤭 ama ufak ufak eşimin eşortmanlarına geçiş yaptım bana olmaz dediğim şey bugün bi baktım oldu bende şaşırdım 😂😂😂
asellolya tinymom Cigdema bende 24. haftadayım yuvarlarsam 5 kilo aldım. Doktorum benimde normal diyor 12 -16 kilo arası normal kilosunda hamile kalan kadınlar icin kilo alımı normal dedi. Bazı doktorlar kızmış bu haftada 5 -6 kilo alanlara bende anlamadım herkes farklı diyor kisiye göre demek ki . valla bu 5 bile moralimi bozuyor son üc ay nasıl kontrol edicez bilmiyorum
Cigdema asellolya yaaaa hiç bozmayın moralinizi :) herkesin bünyesi, hayat tarzı aynı değil ki.. sanırım bu uygulamanın bir dezavantajı bu, insana kendini kötü hissettirmek. Bence olabildiğince keyfini çıkarın, tek amacınız sağlıklı olmak olsun.. :)
asellolya Cigdema çook teşekkür ederim moral oldunuz bana🥰🥰♥️ bebişlerimiz sağlıklı olsun da dediğiniz gibi gerisi artık bir şekilde halledilir🥰
Eceee7 tinymom ilk ve 2.kani verdim 75 ml sekeri içtim berbat birsey bir ara nefesim kesildi boguluyrm sandım korkudan 2.kez kalbini dinlettirdim doktora. Asla su içer gibi içmeyin yudum yudum icin ben bilmeden basta su içer gibi içtim mahvetti hala midem bulaniyr😔