tinymom Cigdema bilmiyorum ama her doktor kontrol etmeli bence yoksa sorun yok diyip yiyenler var ben gibi 😂 ama sizin kilo iyi bence 🤗
BusrAlpay_34 tinymom bıraz fzla buldu tatlıyı kesmeye çalış dedi ama çok rahat bı doktorum var 😄 zaten bnm de elım de degıl yanı canım istedikçe yıyorum napıyım 🤷♀️🤷♀️
Gokceeeee-_ tinymom Hayır üzmesin senin kilo alımın bebeğe yansıyor canım bence çok güzel boşver alalım gitsin kiloları ben kilo almak için çok yiyorum bu aralar iştahım tavan zaten ☺️
tinymom Gokceeeee-_ ben zaten kilom normal diye yedim ama porsiyon arttırmadm aslında ama aldım kilo anlamadım 😂 ama açıkçası sonrası beni korkutuyor veremezsem diye
Cemrece tinymom Zayif hamile kaldim diye cok guvenme dedi son aylar tansiyon yuksekligine sebep olabiliyomus kg 🙈
BusrAlpay_34 tinymom inşallah tek tesellim o hayatım da ilk defa bu kiloları gördüm ama dogumdan sonra dıyetısyene gitmeyi düşğnüyorm
leylosule tinymom herkesin bünyesi farklı ya başkalarıyla kıyaslarsanız canınız sıkılabilir. Ben ilk 5 ay hiç almadım şimdi 33.hafta 10 kilo aldım. Siz normal kilonuzdan zayıf hamile kaldıysanız almanızda çok sıkıntı olmayabilir
tinymom leylosule bende şey diyorum acaba çok göze batsa kilom doktorun dikkatini çekerdi herhalde diye . Ya da umursamıyor bilemedim . Zayıf değildim ama idealdi kilom 🙂
tinymom Cemrece ay 😔 bu yorumlardan sonra zaten bende dikkat ederim başka yolu yok en azından sabit kalsam yeter sanırım
leylosule tinymom aynen öyle doktor bir şey derdi illa ki. İçiniz rahat etmezse sorarsınız bidahakine fazla mı sizce diye 😄