Serbeymuh Gigy diyetisyen bana hiç birşey demiyo ya ona da ayrı sinir oluyorum zaten liste doyuruyor mu doyurmuyor mu onu soruyo başka bişey yok
cansuuylcn89 Gigy ay evet bende doymuyorum diyetisyene gidiyorum uyuyorum diyetime arada canım çok çekerse tadıyorum yasaklıları ama yok saatte bir acıkıyorummm😔
ssnnmmm Serbeymuh diyeti biraz arttırın ben diyetisyenle anca kontrol altına aldım yoksa insüline başlayacaktım
Bsmlh Ben 23 haftada kendım yakaladım yükleme olmadan diyetisyen gittim listem duruma göre degıstı hergün 6 kez ölcüm yapıyorum çok fayda gordum söylediklerini yiyorum tek
Gzdsrm Canim benim doktorum seker depoma bakti o iyiymis buda bebegi etkilemedigi gosterir dedi cok sukur bebek cok kilolu deil simdilik suyuda iyiydi ins. Boyle gider benimde dusmuyo insuline ragmen yarin gitcem dozunu ayarlicak 😔
Serbeymuh Gzdsrm aynen ya her şey normal ama düşmüyor şeker birde benim açlığım 82 olmasında bile basım dönüyor sinirli oluyorum çok aç hissediyorum kendimi yani 60-95 arası olmadı gerekıyor ama ben 70 leri görsem ne halde olurum kım bilir nıye böyleyim anlamadım
ssnnmmm Serbeymuh hayır tam tersine hamurişi pirinç patates bezelye havuç olgun meyve mümkün olduğunca yemeyin
Gzdsrm Serbeymuh valla bilemedim canim ya bide gluneo diye bi marka cihazla olcuyorum forumda yuksek olctugunu yazmislar dogruluk payi varsa dozu yukseltince iyice duserse diyede korkuyorum simdi valla ne yapcagimi sasirdim 34+4 olduk su 3-4haftada bisey olmasinda 😔
Serbeymuh Gzdsrm amin inşallah valla neye güveneceğime şaşırdım bende hayırlısıyla bir doğum yapsaydık şuan bebeğiniz kaç kg
Gzdsrm Serbeymuh bizimkide normalmis canim sadece 100 gram kadar fazlaligi var dedi ama zaten basindan beri var o fazlalik cok sukur sekerden deil