Tatliskoo Kizlar bu haftlarfa bebeklerinizt nasill benimm oglusumm 2 gundur yinee durgunlasti arada boyle oluyor bazen cok haraketli bazenn durgun sizde durumlar ne
Abdullahm1 Tatliskoo bende de aynı dün hatta uyandırmaya çalıştık kaç kişi. Böyle hafif dokunup gidiyor gibi o da çok az 2 saat nerdeyse hiç hissetmedim gibi çok nadir hissettim gibi oluyor içime hemen korku düşüyor . Rabbim bize bağışlasın
Seher- Tatliskoo aynı şekilde bizde yarın 34 haftalık oluyoruz geçen hafta çok hareketliydi bu hafta biraz daha sakin çözemedim 😅
Linva Tatliskoo doktor yemek yediğinde kıpırdıyorsa korkma değilse hemen gel dedi banada bazen kuduruk gibi bazen sakin😂
Tatliskoo Abdullahm1 aynen canim esimle bende cok uğraştık hafif tepki veriyor omdan onceki gun yerinde durmuyordu çözemedim ben bu isi 😂 aminn inşallah sen kac haftaliksin
Sedaylmzzz09 Aynı benimde öyle daha önceki günlere göre daha azaldı hareketleri artı idrara cıkmam arttı ve arada karın ağrım geliyor gidiyor sizde de oluyor mu
Tatliskoo Sedaylmzzz09 evet bazen benimde karnim agriyor gerilimden heralde diye dusundum ama siddetli degil hemem geçiyor
Seher- Sedaylmzzz09 bende de öyle aşağı çok baskı yapıyor ayağa kalkmaya korkuyorum sürekli tuvalete çıkma isteği var yalancı sancılarda var bende kasık ve karın ağrısı oluyor
Nurr24 Benimkide bazen cok hareketli bazen de tık yok yada minik minik hareketler birkaç gündür kasık ağrılarım başladı bi anda giren keskin ağrılar başladı umarım normaldir herşey
Balusuuuu Aynı sorun için hastaneye gittim glikozlu serum taktılar çikolata meyve suyu içtim birde 50 dk nts de hiç kıpır damadı yatış önerdiler kabul etmedim eve geldim bakalım
123alpseda Balusuuuu neden hastaneye yatışı kabul etmedin Eve gittin demek ki birşey var hemen yarin sabah doktora git ne olur ne olmaz evde neye yetiştin merak ettim 36 haftada karnında bebeği ölmüş bir anneden nasihat koşarak hastaneye git
Tatliskoo Seher- dr gidiyoruz hic bi sknti yok hersey yolunda diyor hep demekki normal bunlar bazilari yazıyor hic durmuyor xok haraketli filan diye demekki bebekten bebege değişiyor durum
Seher- Tatliskoo aynen benim doktorumda aynısını söyledi normal dedi o yüzden pek diğer insanların dediğini takmıyorum 😃
Seher- Tatliskoo amann yok ben ondan kaçınmaya çalışıyorum ama gerçekten bu kadar takmıyor olmama rağmen bazen insan bir etkilenmiyor değil 😅 gerçekten takan,etkilenen anneleri düşünemiyorum yazık gerçekten insanın psikolojisi bozulur
Ipek0z Tatliskoo benimki de aynı bazen çok sakin oluyor bqzen inanılmaz coşuyor 😄😄 çoğunlukla geceleri hareketli oluyor gündüzleri daha sakin