Melek92 seni çok iyi anlıyorum. Aynı yaştayız ve 2 bucuk sene benimde olmadı. Hiç korunmadık ama olmadı. Eşimde sorun yoktu benim amh değerim 0.69 du. Erken menopoz dendi normal yolla hamile kalamazsın dendi. Geçen sene mart ayında 2 kere aşılama yapalım olmadı direk tüp bebeğe geceriz dedi doktor. İlk aşılama tedavisinde 5 tane iğne kullandım eşimin şehir dışı görevi çıktı gitti. Tedavi başlamadan bitti. Ertesi ay eşim geldi bu seferde corona çıktı hastaneye gidemedik. Bende evde kendi kendime kürler denedim. Hayıt tentürü aldım. Bari hastaneler açılana kadar bişeyler yapayım dedim. Çünkü çok istiyordum anne olmayı. Ne ağladım ne ağladım ne dualar ettim. Neyse hayıtın2. Şişeyi yarılamıştım ki adetim 5 gün geçikti. Ama ümitlenmek istemedim çünkü daha önce de çok geçirmişti. Hafta sonu yasağı bitsin eğer adet olmassam test alayım dedim. Pazartesi sabahı hz. Zekeriyanın duasını ede ede testi aldım yaptım. Anında kıpkırmızı 2. Çizgi çıktı. Ellerimin titremesi ağlayarak eşimi uyandırışım hala gözümün önünde.
Sana ümit olsun hikayem 38 . Haftaya girdik bile. Hem hamilelerin duası kabul olur derler hemde mübarek 3 anlardayız. İnşallah tez zamanda hayırkısıyla sanada yaşatır Rabbım anneliği. Nerde kim varsa , gece gündüz evlat hasretinde olan inşallah hepsinin hasretini dinsin. Allahım isteyen kimseyi evlatsızlıkla imtihan etmesin.