Beri_ilhan Benim gibi bu saatte hala uyumayanlar var mı. Bu mide ağrısı beni öldürecek. Ne zaman geçer ya😭😭
Minikasya Beri_ilhan Canım bende uyuyamıyorum ama mide değil. Şükür onu hallettik. Doktor lansor verdi. Hiç bir şeyim kalmadı. Ama bendede yanma ve sıkıntı oluyor. Ateş basıyor. Her gece aynı. Uykuya dalamıyorum. Oturuyorum valla🥵
Cicekler Beri_ilhan al bendende o kadar kusuyorum kustuktan sonra da mide yanması başlıyor ne zaman bitecek
Beri_ilhan Minikasya midem yanmasa uyur muydum emin değilim ama şu an ateş çıkıyor sanki😭 uykusuzluk zaten başa bela bide bu mide üstüme tuz biber oluyor
Neva44 Cicekler geçmiyor ğzgünüm karabıber ve yağlı şeyler tüketme muz süt çok iç benim ikinci bebeğim 35. Haftadayım bak mıdem yanıyor oturuyorum sorulara bakıyorum 😀😀😀
Beri_ilhan istanbul3434 ayy şu son zamanlar ne kadar zor ya. Sözde doğum sonrası için uyumaya ihtiyacımız var😀
istanbul3434 Beri_ilhan ahahah di mi “bunlar iyi gunlerimiz uyumamiz lazim”😁 sanki keyiften uyumuyoruz😁
Zynpyusra Benim kızım iki sene uyumadı hiç uykuya öok dayanıklı saolsun şimdi onun uykusunuz düzene soktuk ben sabaha kadar uyuyamıyorum bünye alıştı😅