Daniay Ebrulice78 Evet hergün düşünüyorum elbiselere bakıyorum odalara bakıyorum şimdiden isimler hazır gibi normaldir rüyalarıma girmesi 🤩🥰
gullcannn Daniay Hayırlısı olsun. Sağlıkla gelsinlerde bana doktor kız da erkekde dese aynı sevinecektim. Sadece rüyamın çıkması insana değişik hissettiriyor☺
Daniay gullcannn Değil mi bende rüya gördüğümden beri bi tuhaf oldum ama eşimin sevinmedigine üzülmüştüm kız deyince surat asıyordu çok üzülmüştüm gerçekten ama öyle olmadığını söyledi kızım olursa da çok sevinirim dedi 🤩❤️
Birtane2307 Daniay ayy canim noldu biliyomusun dun gece ruyamda erkek gordum cimsiyet ogrenmeye gitmistik hem ekranda pipiyi gordum hem doktor erkek olacak dedi😅 anlamadm cuma gunu ogrenecez ins hayirlisi olur😍 yazacam mutlaka
Daniay Birtane2307 Az kalmışşş bize de yazın mutlaka 🌸 Bende aynı şekilde doktora gidiyorum gayet net bi şekilde kız olduğunu görüyorum Doktorum da evet kızın olacak diyor hemen hemen aynı rüyayı görmüşüz 🤩Sağlıkla gelsinler inşallah ama çok heyecanlı dimiii 🥰
Birtane2307 burcinnb benimde ilk valla hep ruyamda kiz gorurdum dun gece ruyamda doktora gitmistik cinsiyet ogrenmeye doktor erkek dedi bende pipisini gordum ekranda ama bilmiyorum cuma gunu doktora gidince ogrenicem yazarm😍
efruzzz Daniay ben kızım olacak diye dusunurdum etrafımdaki herkes de öyle diyordu belki etklilenmistim sonra ruyamdan oglum oluyordu ve ruyam tuttu :) sağlıklı olsunlar insallah gerisi onemli degil