Daniay burcinnb 13. Haftadan sonra bulantılar azalıyor yada tamamen bitiyormuş atlatmana çok sevindim baya zorlu geçmiş senin için inşallah bundan sonrası rahat olur 🥰
gullcannn Daniay Olabilir tabiki ben hamile olduğumuda rüyamda görmüştüm. Cinsiyete gitmeden öncede kucağımda bir erkek bebeği görmüştüm. O da tuttu oğluşum olacak biz anneler hissediyoruz sanırım ya da ben sürekli rüyaya yatiyorum 😂
Daniay gullcannn Yaaaa ne güzel anneler hissediyor demek ki 🥰 Bende hep oğlum olacak gibi hissediyorum içimden hep öyle geçiyor 🤩
Daniay Rojda24 Maşallah siz yolun sonu a yaklaşmışsınız bir an önce Sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah 🧿😍
Daniay Betul95 Tutturanlar da var yanılanlar da bakalım cinsiyetini öğrenince hemen yazıcam sizlere 🥰
gullcannn Daniay Hayırlısı olsun. Sağlıkla gelsinlerde bana doktor kız da erkekde dese aynı sevinecektim. Sadece rüyamın çıkması insana değişik hissettiriyor☺
Daniay Zeynep_ayaz Bu beni biraz etkiliyor işte ya tutarsa 🤩 Bu arada oglusunuzun ismi Ayaz mı olacak 🐥🥰
Bulutsevdasi Daniay ben rüyada erkek gördüm annem eşim erkek gördü kızım oluyor. Çok istiyordum kız olmasıni. Arkadaşın bebeğini de kiz gördüm onunda erkek oluyor. Tersine çıkarmış ☺️
Daniay Bulutsevdasi Rüyaların tersi çıkar teorisi yine tuttu anlaşılan yanılanlar daha fazla 🤩 ne güzel ama hep kız istemişsiniz çok sevindim adınıza 🥰
Bebegimgeliyo Daniay ben oğlum olduğunu gördüm oğlum olacak inşallah 🙏🏻 13+3 bugün dün dayanamayıp gittim hastaneye %99 dedi doktor inşallah değişmez pipiyide gösterdi ama
Daniay Bebegimgeliyo Yaaa ne güzel erken olmasına rağmen kesinleşmiş hemen başlayın alışverişe 🤩 Maşallah 🧿 Sağlıkla gelsin ogluşunuz 🥰