Cramel 2prensannesi06 devlette doğum yaptım ama ebe olsun hemşireler olsun çok iyi davrandı allah hepsinden razı olsun☺️
Arass__ 2prensannesi06 lavmanmi? 😱😱 Tabiki yapilmiyor birde hamileyken asla yani. Dogum esnasinda inanki dogurmaktan baska bir caban olmuyor ne gelirse artik. Kendim norml dogum yaptim ilkini bisey olmadi ama olsaydida o anlik bir durum norml
Edakuz58 Zaten dogum esnasnda bebek arkaya baski yapio cis yapacakmssn gibi oluyor ben tvaltim geldi diodum hayir bebek o diolardi😅ama yapmstm bnde dogum esnasnda istemsz birseyyy yanimda temzlikci kadin bekliodu o tmzledi hemen
Rotinda17 2prensannesi06 ilk doğumumdu.. Ikınma esnasında doktoruma büyük abdestim geliyo wc ye gideyim dedim. Bebektir o ıkın sen dedi. Yok dr bey eminim dedim. Senn ıkın ıkın dedi. Bende peki siz bilirsiniz dedim. Ve ıkındım çok az büyük abdestimi yapmışım 🤭 Dr. Umun o yüzündeki ifadeyi hiç unutmam 😂😂
bircivcivannesi 2prensannesi06 sakin bu mevzudan dolayı yememezlik etmeyin sancılarının artmadan önce çünkü doğumda ikinmak için kuvvete ihtiyacinuz olacak, insanlık hali doktorlar alışık zaten sorun etmezler siz de sorun etmeyin 🌼
enfla 2prensannesi06 bnm bı tanıdıgım lavma yapılmasına ragmen buyuk tuvaletını azıcık yapmıs ıkınırken olabılıyor boyle seyler ama utanılacak bısey deıl sonucta bır ınsan dunyaya gelıyor