2prensannesi06 Kızlar günler geçtikçe heyecanım artıyor 😊 31 haftadan selamlar 🥰 Bişeyi merak ediyorum acaba normal doğum yaparken Tuvaletini yapan oldu mu 🤔 doğuma götürmeden önce lavma yapıyorlar evet ama genede aklıma takıldı 😊
Gull_94 2prensannesi06 burda lavman dedıgıınız sey yapılmıyo en azından bana ve normal dogum yapan tanıdıgım kımseye yapılmadı ve evet olabılıyo kımsede bunu dert etmıyo ve gulmuyo cunku gelısebılen bı olay gayet normal karsılıyolar
Cramel 2prensannesi06 ıkınırken ebenin üstüne işemiştim suyum geliyor sanmıştım ebe bir sağa bir sola kaçınca sordum suyum mu diye oda yok işiyorsun deyip gülmüştü😅😅
Arass__ 2prensannesi06 lavmanmi? 😱😱 Tabiki yapilmiyor birde hamileyken asla yani. Dogum esnasinda inanki dogurmaktan baska bir caban olmuyor ne gelirse artik. Kendim norml dogum yaptim ilkini bisey olmadi ama olsaydida o anlik bir durum norml
Buseilginnn Bende yarın doğum yapacağım ama duymuştum yapanları doktorun eline falan yapan oluyormuş 😂😂
Buseilginnn Busbus58 serbest ama ilk doğumda diye biliyorum 2 ya da daha fazla doğum yapanlarda wc de doğum yapar diye lağma ve sonrasında bez takıyorlar diye biulrım
Gull_94 Buseilginnn kesınlıkle cunku o an dusunulen sey o degıl bebek ve anne saglıgı ben epey uzun sancı cektıgımden nerdyse 40 saatten fazla yemek yemedım bende bıle oldu kaldkı sancısı gelıp yemek yıyp oyle gıden var gayet dogal o yuzden bunu bıle dusunup strese gırenler var cok onemsız bı konu 😇
Buseilginnn Gull_94 bence de ben sabah doğum yapacağım inşallah Allah nasip ederse yiyip de gideceğim bebeğim aç açına doğmasın 😂😂
MirzaHazal56 2prensannesi06 aynen ben WC ye girmek istedim doktorum izin vermedi bebek her an gelebilir diye hemşire muayene edip sonra beni tuvalete kadar eşlik ediyordu kapı da bekleyip yatağıma götürüyordu
Gull_94 2prensannesi06 cekınmıyosunuz cunku dusunmuyosnz bende cok az olmasına ragmen utanmadm hıc hatta dusunmedm bıle o agrıyla onunneden dusunelım kı kaldıkı o ebeler doktrlar boyle seylere zaten alısık ve farkındalar olabılceklern
Cramel 2prensannesi06 devlette doğum yaptım ama ebe olsun hemşireler olsun çok iyi davrandı allah hepsinden razı olsun☺️