Ruveydakkk 17+5 haftalık hamileyim bi anda idrarımda kan fark ettim acil doktora geldim çok korkuyorum Bana ve bebeğine Allah razı için dua edin 😭😭😢😢
Hamsicikk Ruveydakkk Allahım şifanızı versin. Hemen doktora gitmekle iyi yapmışsın canım. Gönlünü ferah tut. Kalçadan iğne yaparlar progestan hap verirler büyğk ihtimal. Dikkat et çok yorma kendini
Serpilbb Ruveydakkk benimde idrarım birkeresinde kan renginde gelmişti kan gibiydi çok korkmuştum ve karnım çok ağrıyordu acile gittim idrar testi verdim normal çıktı herşey pancar salatası yemiştim o değiştirmiş rengini inşallah onun gibidir seninde bebekle ilgili değildir 🙏
findikkurdu2 Ruveydakkk muhtemelen enfeksiyon vardır idrarda. Eğer mümkünse bir böbrek ultrasonu isteyin kanlı idrar yapacak derecedeki enfeksiyonlar böbreği küçültüyor. O sebepten şuan bor böbreğimde %87 çürüme var.
tanya25 Ruveydakkk böbrekten kaynaklı da olabiliyor canım belki öyle bişeydir bebeğin iyiyse korkma Allah’ın izniyle 🙏
Gulsah91 Ruveydakkk Benim de kan geldi idrarımdan kum döküyormuşum sağ böbreğimde genişleme var. Allah sifa versin insallah bebekle alakalı değildir strese girmeyin
Gmommysboy Ruveydakkk bende yaşadım ama hamile değilken..sebebini asla bulamadılar ama böbrek taşı falan aramışlardı bu arada benmde asla ne agrım ne sızım hiçbirşeyim yoktu bebek iyiyse benzer birşeydir sakin olun..dümdüz kanama da değil idrarla yani
Ruveydakkk Sonucu Aldım kızlar enfeksiyon be idrarda protein çıktı ama gittiğim hastane müdahale etmedi git yarın devam ederse başka doktora görün dedi 😞😢
Neslihan1903 Ruveydakkk hemen tam teşekküllü bir hastaneye git acilinden giriş yap yatman lazım çünkü devlet hastanesine git perinatoloji bölümü olan