Kızlar 31 haftalık doğum yaptım bebeğim kuvözde 8 gün oldu ilk başlarda kilo verdi şimdi 2 gündür günde 30-35 gram almaya başladı. Anne sütü veriliyor 3 saatte bir 1 ml. Bu süreç nasıl ilerliyor ne kadar sürede kilo alımı artar? Anne sütünü neye göre arttırıyorlar bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? Onu zayıf gördükçe çok üzülüyorüm 😔 kuvöz süreci nasıl ilerliyor

gzm1234 bebek ilk haftalarda kilo verir nedeni ise ödem atmıştır sonra emdikçe kilo almaya başlar

Bende 34 haftalık doğum yaptım 2.100 doğdu bebeğim sonradan 1.800 e düştü solunum desteği aldı ve ciğer gelişimini tamamladı biz 10 gün kaldık solunumu düzene girince ve ciğerleri gelişince seni beslenmesi için yanına alıcaklar emzirmene bakılacak eger bebek emerse senle uyum sağlarsa
    çok çabuk cıkar inşallah

gzm1234 bi arkadasımın eltiside sanırım aynı haftada dpgum yapmıştı 1250 gr dogdu sonra 250 verdi 1 kilo kaldı 45 gun sonunda 2 kiloyu gecince cıktı cok sükür hastaneden suan durumu iyiymiş evde bakıma aldılar parmak kızı toparlar insallah senınkıde moralini yuksel tutmaya calış annesinden güç alaın yavrucak

Arkadasim 27 haftalik dogurdu 750gr bebegi vardı. Uzun süre solunum destegi aldı mamayı tolere ettikce artırdılar. Simdi kavustular cok tontis bebegi. Sabırla beklemek lazim en güvenli ellerde. Anne karnında tamamlayamadığı günleri tamamlıyor. Siz de psikolojik olarak güçlü kalın. En kisa sürede kavusmanızı dilerim.

Durumla ilgili bilgi sahibi değilim ama bütün bebeklerde öğle oluyor. 8 ocakta doğum yaptım ve eve çıkışımızda 300 gram filan oynamıştı. Su içinde olduğu için ödem şişliğini attığıniçin annesi❤️
      Rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın inşallah bu süreci bebeğin be senin için bolca şifalar diliyoruz.💐 En kısa sürede toparlanmanız duasi ile. gzm1234