Elif5361 P0510Y- valla istemsizce su arıyorum gece ağız kuruluğu yapıyor sanki içtiklerim yetmiyor bebeğin suyu da iyi dedi doktor bu seferde tuvaletten çıkmıyorum 😂😁nereye elimizi atsak kalıyor yani 🤣
Aysem41 P0510Y- bende hamile olmadan once 1 bardak su anca icen biriydim simdi 4 litre oluyo birde gece bas ucuma koyuyorum her wc ye kalktigimda tekrar iciyorum. Yaninda su sisen her zaman olsun canım tesvik ediyo
Yasemin0728 P0510Y- hamilelikten önce günde bı veya iki bardak iciyodum şuan zorla 1 buçuk litre icebiliyom
Dilek0809 rahsan aaa ilk defa duydum normalde de gaz çok oluyordu o yüzden farketmedim demek ki, şişe bardak kombini yapayım o zaman bundan sonra
Yenianna222 P0510Y- ben ne kadar içtiğimi bilmiyorum ama rahat 2 vardır .bir su bardağı 200 ml ise günde bardakla 5,6 içiyorum yatak baş ucumda da şişemle su var 400 ml onu da bitiriyorum .yemekde de içerim .
Wonderwoman P0510Y- 4 lt kesin içiyorumdur hiç ödem oluşmadi 33 haftadayim sadece 4 kilo aldım . Su çok faydalı 😉
Pirincveannesi Bende 1 litre içebiliyorum 2. Litreyi içerken miğdem bulanıyo tiksinirsem bu sefer suda içemeyeceğim diye umarım yeterlidir