P0510Y- Ben hamilelik öncesi meger hic su icmiyomşum şuan 2 litre iciyorum kesin yeterli oluyo mu bilmiyorum daha fazla icmem gerekıyomş gibi vicdan azabı cekıyorum bazen😤
Dilek0809 P0510Y- kilonuza göre değişir 2 litre az gelebilir ben 48 kiloyum 2.5 -3 kesin içiyorum. İçmeyi kolaylaştırmak için 1.5 litrelik şişelere geçtim sürekli yanımda
mrsbiyolog 😕 1 bazen 1.5 lt ancak. O kadar su içmek için alarmda kurdum saat başı ama hiç istemiyor canım. Gebelik öncesi bu kadar bile içmiyordum gerçi ama 2.5-3 lt içmek gerekiyormuş
momsboys P0510Y- ben hamilelikten önce asla susamıyordum surekli su içip tuvalete gidiyorum asla susuzlugum gecmiyor 3 lt kesindir benim
Elif5361 P0510Y- valla 2lt yakın içiyorumdur büyük bardak kullanıyorum ☺️Bide sanki su içtikçe hala susuyormuşum gibi oluyor sizde de oluyormu özellikle geceleri
P0510Y- Elif5361 Ben gündüz iciyorum gece uykumdan uyanıp icmem hatta 12 xen sonra cok susazmazsam icmiyorum gece tuvalete kalkmayayım diye
P0510Y- Duygu1122 Su icme Hatırlatıcı logosu mavi bardak var cok faydalı haftalık aylık icme oranını gösteriyor
Buketkucuk P0510Y- ben hamileliğimden önce de çok içerdim ama şimdi daha çok içiyorum 3-4 litre içiyorum😇
Ecmelbeyza P0510Y- hamilelikten önce içemezdim 1 bardak bile aklıma gelmezdi hiç . Çay kahve vs ile günü bitirirdim . Şuan kana kana içesim geliyo çok ilginç ben de şaşırıyorum 🤭
Elif5361 P0510Y- valla istemsizce su arıyorum gece ağız kuruluğu yapıyor sanki içtiklerim yetmiyor bebeğin suyu da iyi dedi doktor bu seferde tuvaletten çıkmıyorum 😂😁nereye elimizi atsak kalıyor yani 🤣