ipegin-annesi ayshoo yaa benimde son 37 ama kanala bu haftada giriyor muymus cumartesi randevum var merak ettim şimdi 🤔
ayshoo ipegin-annesi normalde çatı muaynem vardı normal doğum uygun mı diye bakıcaktı bugün kontrolde kanala girdigini söyledi ve normal doğum içinde bi sıkıntı görülmediğini 🤗🤗
Karadenizli52 Yaa az kaldı inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz bizlerde doğum hikayesi paylaşırız heyecanla sabırsızlıkla bekliyorum ozamanlari
seday93 Karadenizli52 kaldı 39 gün şaşkınım nasıl geçti zaman 🙈 resmen sıra bize geliyor kızlar hastane çantam hazır ama aklıma sürekli bir şeyler geliyor açıp kapatıyorum heyecanlıyım
2pasaannesi AsumanTugce yaa çok heyecanlı gerçekten 😍 sanki zaman geçmiyor ama arkaya dönüp bakınca da çok hızlı geçiyor 😂 hazırlıklar tamam mı?
Mrvgl Karadenizli52 34 gün kaldı Rabbime şükür 🤲🏻🤲🏻 bugün utulemeyi bitirdim,hafta içi çantaları hazırlarım.
mucizemi_beklyrm Karadenizli52 35+4 olduk 👍 normalde 32 gün var ama zorunlu sezeryan olacağı için 18 gün falan var doktor tarihi netleştirmedi 38.haftada alırım dedi bakalım
ipegin-annesi ayshoo ay benim doktor çatı muayenesini 37 de yapcak galiba daha nst ye de hiç girmedim 😂 ama kanala girmesi güzel bisey ins. Hayırlısı ile tez zamanda doğar 🤗
stn biz 35. haftadayız şafak kaç bilmiyorum ama yatış yaptık.Gelmeye niyeti var küveze gerek kalır mı sizce
ayshoo ipegin-annesi benimkide canım 37. haftada kontrole çağırdı çatı muaynesini o zaman yapıcak nst bende daha girmedim herhalde o muayneden sonra olur amin hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı umarım sizinkide pıt diye girmiş olur gittiğinizde😌😌
threestar Karadenizli52 son 20, biz şubatı yakalarız diye bekliyoruz ama bakalım😂😂 her şeyimiz hazır tek eksiğimiz bebeğimizin dogumu 😇 bekliyoruz bakalım🐣
AsumanTugce 2pasaannesi evet son günler geçmiyor gerçekten sabredemiyoruz artık 😍 her şeyimiz tamam oğlusu bekliyoruz hayırlısıyla kucağımıza alalım sizde bizde inşallah 😍
babymam0304 Aminerva1 bende nasipse orda düşünüyorum.. 27 mart gözüküyor uygulama . Hangi doktorda düşünüyorsunuz