Benimde ilk oglumun ismi efrahim ikinci oglum adi yusuf eymen
Erkek bebek ismi çok acil yardım edin kızlar kafayı yiyeceğim 👼🏻
Çinar
Samed
Miraç
Muhammed salih
Ali asaf
Ali osman
Enes
Güney
Sefa
Selim
Huseyin kenan
Arda
Mehmet emin
Beytullah
Ridvan
Onur hamza
Ömer yasin
Baran
Emir
Emirhan
Bunyamin
Ahmet
Taner
Leylaa6549 en sevdiğim erkek ısimleri
Yesim_duman5534 rica ederim benşm oğlumun adı Methan arkadaşımın oğlunun adı Barlasalp
He bide aklıma gelmişken çağdaş Ege de güzel isim
Yesim_duman5534 Dizdar
ahad
dağhan
2021annesiyim yaa ne güzel inşallah sağ salim alalım kucağımıza 🤲🏻🥰
- Düzenlendi
Yesim_duman5534 atlas, andıç ,yekta ,yankı ,Bartu, Barlas ,Batur belki içinize sinen olur sağlıkla alın kucağınıza 😊
Tugcegoktas bizim de Demir Demir Ali
demir Umut isimlerinden birisi olacak gibi🥰
bozkurt_19 Amiiin inşallah canım 🤲 son 68 uygulamaya göre beni baya bi heyecan sardı bu aralar sanki yarın doğuracakmışım gibi 😁🤰
Atahan, uras, artun, kerem, eralp..
Yesim_duman5534
Bizimde öğle idi, beğendiğimiz isimler netti ama sorduklarında bu diyemedik. 8.ayda artık kuzenim bebeğin künyesini yaptıracağım daha belirlemediniz mi adını demesi ile Tamam ya "Yağız Ege "yazdır dedim ve ilk günden beri hep bi önde olan ismi seçmişti. 😍
Yesim_duman5534 Biz Ali Çağan koyacağız inş 🙏🏻
Erkek bebek için çok fazla alternatif isim yok maalesef. Biz de 27 haftalık olduk ama hala doğacak oğlumuza isim konusunda bir karara varamadık 😑 Kız olsaydı aklımızda çok isim vardı, şu ana kadar illa kız ismine karar vermiş olurduk ama oğluşumuz noname kaldı 😂 Ben hamilelik öncesinden beri oğlum olursa ismini “Barış” koyarım diyordum. Ama çok bilmiş babamız Barış ismini beğenmiyor, çok sıradan geliyormuş ona. Kendisi Deniz ismini beğeniyor, ben de Deniz ismi unisex bir isim olduğundan tek başına o ismi koymak istemiyorum, çift isim olayı da saçma geliyor 🙄 Ama çocuğa isim bulamazsak büyük ihtimal Barış Deniz koyacağız, çünkü annesi babası olarak ortak karara varamıyoruz. Bu isimler dışında Yekta ismi yine aklımızda, Göktürk diye bir ara aklımızdan geçti ama ailelerimiz siyasi bir isim gibi diye caydırdılar.
Yesim_duman5534 rica ederim sizde iyi ki varsınız sağılıkla kucağınıza alın yavrunuzu inşallah 💓🌹
Yesim_duman5534 doruk ismini bende seviyorum ama Eymen isminin anlami ve isim ağırlığı da güzel çevrem de iki bebek var Eymen sakin ve zekiler masallh 😇
Yesim_duman5534 bizde Selim Han veya Ali Han arasında gidip geliyoruz 🥰