Edadncl55 Bende karar veremedim daha karan dedim vazgeçtim Aras dedim vazgeçtim mirZA dedim eşim pek beğenmedi uras düşünüyorum ama bakalım
Sevgidag Yesim_duman5534 Deniz Dervis Dag oglumub adi simdi 2. İcin dusuncelerdetiz bakalim bende fikir alabilirim buradan🙏🏻😍
Aysegul1612 Yesim_duman5534 ilk oğlum Burak ikinci doğacak oda Berke abisi Berke olsun istedi bende kırmadım ama gönlümden Arel geçiyordu
Yabangulu Çinar Samed Miraç Muhammed salih Ali asaf Ali osman Enes Güney Sefa Selim Huseyin kenan Arda Mehmet emin Beytullah Ridvan Onur hamza Ömer yasin Baran Emir Emirhan Bunyamin Ahmet Taner
Merve_12 Yesim_duman5534 rica ederim benşm oğlumun adı Methan arkadaşımın oğlunun adı Barlasalp He bide aklıma gelmişken çağdaş Ege de güzel isim
2021annesiyim bozkurt_19 Amiiin inşallah canım 🤲 son 68 uygulamaya göre beni baya bi heyecan sardı bu aralar sanki yarın doğuracakmışım gibi 😁🤰
Gozde393 Yesim_duman5534 atlas, andıç ,yekta ,yankı ,Bartu, Barlas ,Batur belki içinize sinen olur sağlıkla alın kucağınıza 😊
_TuBaa_ Yesim_duman5534 Bizimde öğle idi, beğendiğimiz isimler netti ama sorduklarında bu diyemedik. 8.ayda artık kuzenim bebeğin künyesini yaptıracağım daha belirlemediniz mi adını demesi ile Tamam ya "Yağız Ege "yazdır dedim ve ilk günden beri hep bi önde olan ismi seçmişti. 😍