Nurgullmom EbruMeva Bende devletteki doktoruma ısındım en çok bu doktor işi şans işi galiba samsunun neresindesiniiz
EbruMeva Nurgullmom atakum da oturuyorum. Doktorunuz kim sizin bende değiştiricem çünkü belki bana da iyi gelir 😊
Nurgullmom EbruMeva Ben carsambadayım size biraz uzak kalır ama devlet hastanesi osman ozan beye gidiyorum oda cok konusmuyo aradigim doktor degil ama bedava bu kadar olur deyip gidiyorum en azindan digerleri gibi azarlamiyo 😀 sessiz sakin sordugunu cevaplıyo o konuda iyi yani
bebisini-bekliyor Nurgullmom bende medicana Bülent sürücü ye gidiyorum memnunum ablam da 2 dogumunu ona yapmıstı ayrı 2 arkadaşımız da
hrykksl Ben 35. Haftadayım. Büyük Anadolu Hastanesinde Sefa Erdem Özhan gidiyorum. İlgili bir doktor ayrıntılı anlatıyor. Normal doğumda düşünüyorsanız tavsiye ederim.
Berna5 Nurgullmom Güler yüzlü biri çok sakin kibar insanı rahatlatıyor çok, sorulara hep tatmin edici açıklayıcı cevaplar veriyor bebekte gördüğü herşeyi anlatıyor güzelce , benimde ilk hamileliğim bundan önceki bebeğimi 5. Haftada kaybetmiştim o yüzden çok heyecanlıyım açıkçası
Sule00 Nurgullmom canım bende çarşambadan gidiyorum özele BAH halil ibrahim dinler ikinci doğumum olcak onda inşallah çok memnumum
kubr_pak Nurgullmom Ben Çarşamba da yaşıyorum, Mehmet Ali Uslu’yu gidiyorum, özel kliniğine her gittiğimde detaylı ultrason ile renkli şekilde bebeğimi gösteriyor, çok ilgili ben sormadan herşeyi tek tek anlatıyor ve güler yüzlü, tavsiye ederim 😊
EbruMeva d0lunaayy cok iyi bir doktor o da rahim filmi için gitmiştim korkma senin çocuğun olur hiçbir sıkıntın yok dedi filmden 4 ay sonra gebe kaldım
Denizcyc d0lunaayy Fakültede ne kadar acaba muayene ve doğum ücretleri? Ben İstanbul’dayım doğumda Samsun’da olucam önden öğrenmeye çalışıyorum😊 Listeme birkaç doktor ekledim ama fakülteyi de istiyordum sizi görünce merak ettim
ozlemzkn PelinK evet kızımda onda doğum yapmıştım, sonrasında da myom ameliyatımı yaptı, şimdi ikinci bebek inşallah. Ben memnunum
Zyneepemree Nurgullmom Anadolu’da Özge Piri Mantara gidiyorum çok memnunum güler yüzlü ilgili bi doktor bi şans vermeni tavsiye ederim ☺️